На всички беше оказана първа помощ. Двама са в малко

...
На всички беше оказана първа помощ. Двама са в малко
Коментари Харесай

Туроператора, отговорен за пострадалите българи в Египет, с разкрития за водача на автобуса!

На всички беше оказана първа помощ. Двама са в малко по-тежко положение, само че не и сериозно. Нямаме никой с заплаха за живота. Само 5 индивида сега са в болница. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " Поли Филипова, представител на туроператора в в Египет.

" Към момента полицията обяснява аргументите. Завоят, на който са били, е бил малко по-остър и това е част от повода за този случай. Никой от пасажерите не е бил с колан ", съобщи тя.

Мениджър Агентска мрежа велизар димитров -

" Всичко е под надзор. На място всички са реагирали извънредно професионално. Инцидентите не са типични за тях, само че третият рейс не е могъл да вземе завоя. Той е доста изострен и това е довело до катурването на рейса. Водачът има 16 годишен стаж, това му е първият случай и това се е случило с една част от българската група ", сподели Велизар Димитров, управител на агентската мрежа от туроператорски компании, които стоят зад пътуването.

" Изключително професионално сме подготвили и сме реагирали за всичко. Имаме подготвеност да приберем даже хората още в сряда с пряк под наем полет до София. Екскурзията кардинално е до събота. Имам данни, че трима или четирима души желаят единствено да се приберат ", сподели той.

" Пострадалите е доста значимо да се позволи от доктор, те да могат да пътуват. Има двама или трима с по-тежки пострадвания. Нека докторите да разрешат, те сега са под наблюдаване. Застраховката е компактна и включва това лекуване. Буквално за няколко минути всичко беше проведено и всички бяха известени ", съобщи той.

" Ние сме в непрестанна връзка със самите хора ", приключи Димитров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР