На всеки зрял човек му се налага да преминава през

...
На всеки зрял човек му се налага да преминава през
Коментари Харесай

Тези 3 зодии ще претърпят РАЗДЯЛА последната седмица на АВГУСТ

На всеки зрял човек му се постанова да минава през разнообразни компликации и премеждия. Срещаме се с хора, поддържаме връзка с тях, влюбваме се, преставаме да ги обичаме и взимаме решението да се разделим и да продължим по пътя си напред. Това са все неща, които няма да изумят нито един от вас – стъпалата на живота, по които вървим забързано, крачим решително или пък се влачим нестабилно.

3 са зодиите, на които им следва гръмка разлъка в последната седмица на август. Кои обаче са те, занапред следва да разберете.

Ето ги и тях:

• Водолей

Да, Водолеите са от хората, които обичат да им е хубаво и умерено на душата. Те копнеят да усещат сигурност, пристрастеност и протекция. Ако тяхното сърце спре да обича, каквото и да извършите, не ще ги задържите покрай себе си. Това е една от тези зодии, на които ще им се наложи да прекратят връзката си с колегата и да се отърсят от всичко и всички.

До колкото ги познаваме, нямат никакви планове да се гмурнат неотложно в дълбоките води на любовта. Най-вероятно ще предпочетат да премислят всичко детайлно, ще си дадат време, с цел да схванат дали в действителност желаят да са на новото място и коства ли си да го създадат незабавно.

• Близнаци

Още един представител на зодиака, който не е планувал разлъка, само че животът му сервира една от тези изненади, които минимум чакаме.

В края на август Близнаците ще се сбогуват с човек, с който не желаят да прекратят взаимоотношения. Ще им е тежко, облаци ще закриват слънцето в живота им, само че какво да се прави. Животът не е само смях и занимания.

• Скорпион

Зодията, която е на мнение, че в случай че с един човек нещата не потръгват първоначално, те няма и да се стабилизират нито в средата, нито в края. Скорпионите са хора, на които всеки завижда. Те не се опасяват да затворят всяка една врата на живота си, тъй като са безусловно уверени, че доста други ще се отворят рано или късно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР