На всеки в дадем момент от живота му е минавало

...
На всеки в дадем момент от живота му е минавало
Коментари Харесай

Колко често трябва да правим секс

На всеки в дадем миг от живота му е минавало през мозъка дали прави задоволително постоянно секс. Особено, когато е отдавна във връзка. Напълно естествено е да имаме неустановеност по отношение на това какъв брой постоянно вършим секс с нашия сътрудник. Важно е обаче да имаме поради, че всяка връзка е друга - с разнообразни полови потребности.
 Секс, алкохол и няколко мита за това по какъв начин въздейства на дамите и мъжете
Какво се случва, когато " смесим " алкохол със секс

Как в действителност работи на мъжете и дамите

Повече секс не постоянно значи по-добра връзка. Вместо това, фокусирането върху качеството на секса и връзките ни с колегата, може да направи връзката ни по-силна. И въпреки всичко има ли къс отговор на въпроса какъв брой постоянно двойките би трябвало да вършат секс.

Истината е, че няма нито къс, нито правилен отговор. Просто толкоз постоянно, какъв брой считаме за уместно за нашата връзка или полов живот.

И въпреки всичко, п от 2017 година, оповестено в Archives of Sexual Behavior, изследва половото държание на малко над 26 000 души от 1989 до 2014 година Те откриват, че средностатистически възрастен човек прави секс 54 пъти годишно или приблизително към един път седмично .
 Снимка 595491

Те също по този начин откриват, че при фамилните двойки броят остава съвсем същият - 51 пъти годишно . Въпреки това честотата се трансформира според от възрастта: 20-годишните оповестяват, че са правили секс към 80 пъти годишно, до момента в който броят пада до 20 за 60-годишните. Също по този начин е значимо да се означи, че " секс " е необятно разбиране, което обгръща доста полови дейности. Следователно определенията могат да варират от човек до човек.
 Секс, храни и питиета, които да заобикаляме преди сексуален акт
Какво да не консумираме преди секс

Всичко в графата неразрешено преди сексуален акт

И в случай че приемем, че веднъж седмично е междинната стойност, това не значи безусловно, че е вярното " количество " секс за всички връзки. " Работила съм с двойки, които биха твърдели, че един път седмично е прекалено много, и други, които биха споделили, че не е задоволително ", споделя Стефани Гьорлих, лицензиран магистър по социология и секс терапевт. Тя разяснява, че всяка двойка дефинира от какъв брой точно секс се нуждае - число, което може да се промени, до момента в който връзката ни се развива във времето.
 Снимка 595493

" Въпреки че може да има " прекомерно малко " или " прекалено много " секс, това в действителност е субективно и зависи от двойката ", добавя пред   Кристен Лозано, която е лицензиран сватбен фамилен терапевт и полов терапевт. Тя споделя, че някои хора ще се усещат задоволени даже и да не вършат секс с месеци. 
 Клитор, нервни нишки, Блеър Питърс и тъкмо какъв брой има в женския сексуален орган
Ето за какво клиторът доставя толкоз доста наслаждение

Ново разобличаване на учените дава светлина по въпроса

Затова вместо да търсим несъществуващо предписание за това какъв брой постоянно би трябвало да вършим секс, е добре да се съсредоточим върху половата си връзка и какво означава тя за нас и колегата ни. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР