На всеки от нас понякога се случва да ни преследват

...
На всеки от нас понякога се случва да ни преследват
Коментари Харесай

Какво значи, ако виждате еднакви числа?

На всеки от нас от време на време се случва да ни " преследват " идентични цифри. Те се повтарят непрестанно - виждаме ги, поглеждайки часовника си, в номера на минаваща кола, в касовата записка от магазина, в телефонен номер, в реклама, табела, във вестника. Където и да се намираме, ни преследват едни и същи цифри. И по този начин, дано забележим какви послания носят в себе си повтарящите се цифри.

Числото 0 или 00:00 ви споделя, че точно в този момент става нулиране на всички стратегии в живота ви , програмата на вашия живот се трансформира. В това време е належащо да осигурим тишина за мозъка, да проявим примирение и успокоение. Ако не го сторим, може да си навлечем неприятности. Просто затаете мирис и безшумно изчакайте това време.

Числото 11 или 11:11 носи в себе си мощните трептения на нов витален цикъл . Именно в този момент висшите сили ви дават сила за нов старт и нови инициативи. Дошло е време да повярвате в себе си и да стъпите в новото и непознатото. Именно в този момент в живота ви ще стартират да се появяват нови порти - символичната форма на нови благоприятни условия. За да станат действителни тези благоприятни условия, ще би трябвало да съберете цялата си вътрешна мощ и да се решите да погледнете през тази врата.

Числото 12 или 12:12 – това е особена сила, която съставлява галактически канал за приемане на висша мъдрост и познания . Това е знак за отбрана и застъпничество от страна на висшите сили. Това е доста удобно комбиниране на числа, което приказва, че човек е постигнал естетика и равновесие с околния свят.

Числото 20 или 20:20 носи вибрациите на възобновяване на родовите стратегии . Вселената ви дава опция да напишете своята лична родова стратегия на чист лист. Онова, което в този момент заложите в връзките със своите родственици, близки и обичани хора, ще повлияе върху вашите деца и всички последващи генерации. Това е мощна стратегия, която дава опция за излекуване на кармата на вашия жанр.

Числото 21 или 21:21 – силата на това число приказва за настъпването на положителни промени в живота ви , когато ще могат да се осъществят фантазиите и да се осъществят дълго чаканите проекти, могат да се материализират мислите и да се осъществят желанията. Това е време, когато си коства да се мисли за хубавото, да се приказва за хубавото, да се мечтае и да се има вяра и да сте щастливи!

Числото 22 или 22:22 е сигнал, че вашият организъм се е изтощил. Именно в този момент той се нуждае от спомагателна сила, отмора и възобновяване. Висшите сили ви молят да отделите внимание на себе си и на своето здраве. Нали вашето тяло е свещеният съд на безсмъртната, божествена субстанция - вашата душа. Възстановете духовното и физическото си равновесие.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР