На всеки може да се случи да накуцва от време

...
На всеки може да се случи да накуцва от време
Коментари Харесай

Любомир Бояджиев за накуцването на Путин на парада: На всеки може да се случи заради неудобни обувки, пък и не е първа младост

На всеки може да се случи да накуцва понякога, в случай че нещо му е неловко, не се усеща добре сега. Едни неуместни обувки да вземем за пример. Пък и Путин не е първа младост, само че наподобява добре за човек на неговата възраст. Все отново съм сигурен, че за него се грижат доста добре, грижи, за каквито доста малко хора по света могат да мечтаят.

Това разяснява интернационалният редактор на Нова тв Любомир Бояджиев в отговор на забележка на Виктор Николаев, че и той е забелязал от видеата за парада в Москва по какъв начин съветският водач въпреки всичко накуцва.

Вчерашният церемониал, въпреки и къс, провокира доста мнения по целия свят. Не се случиха нещата, за които се говореше. Вчера валя дъжд и Путин философски заставам на Червения площад от самото начало. Но това са въпроси, които занапред ще намерят отговор, разяснява Бояджиев.

Лидерите на Германия и Франция показаха удовлетворение, че Путин през вчерашния ден не е заговорил за ескалация на войната, тъй като и това се очакваше да стане. Американският президент Джо Байдън реагира на речта на Путин, като сподели, че е обезпокоен от това, че съветският водач е притиснат и че е в невъзможност от войната. Байдън се тормози от това, тъй като не се знае какво може да се случи. Най-големият проблем сега пред света е точно непредвидимостта на Путин, разяснява той. 

Притеснително е, че до момента в който Путин си приказва на Червения площад, неговата войска нападна Одеса. Т.е. ударите против нея са поразили невоенни цели - търговски център и хранилища за артикули, уточни той. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР