На всеки мъж му прави впечатление, когато види добре поддържана,

...
На всеки мъж му прави впечатление, когато види добре поддържана,
Коментари Харесай

5 женски качества, които впечатляват мъжете

На всеки мъж му прави усещане, когато види добре поддържана, красива и стройна жена, само че замисляли ли сте се, че това не е най-важното, когато сте във връзка. Определено не е и мъжете го виждат.
Има някои качества, поради които мъжът в никакъв случай няма да остави половинката си. Ето кои са те:
1. Лоялност - в случай че един мъж е сигурен, че желаете да сте с него и не сте склонни към невярност, той несъмнено ще оцени това качество у вас. Лоялността е една от най-важните черти на една жена и нормално е търсена от мъжете. Сериозна връзка се гради на честност и всеки мъж търси това.
2. Искреност - всеки човек знае, че невярност се прости, в случай че любовта е мощна и същинска. Обаче не всеки има смелостта да си признае, че е предал половинката си. Затова би трябвало да бъдете откровени с половинката си и със себе си. Винаги, когато допускате неточности би трябвало да имате доблестта да си признаете и да се извините. Това заздравява и укрепва връзката.
3. Отдаденост - не всеки мъж харесва несериозни дами, които търсят единствено еднократен флирт. Повечето от тях ценят сериозността и отдадеността на една жена. Ако можете да сте изцяло отдадена на половинката си, да му обръщате задоволително внимание и да се отнасяте съществено към връзките ви, връзката ви сигурно ще бъде доста мощна.
4. Малко грим - всяка жена обича да се гримира, тъй като по този метод тя наподобява по-добре и е уверена. Мъжете нормално харесват дами, които не прекаляват с грима и наподобяват естествено, даже остават сюрпризирани, когато видят жена с по-малко грим. За тях те са по-красиви по този начин и държат да наподобяват по-натурално. са прелестно
5. Реално мислене - в последно време като че ли стана съвременно дамите да имат високо самочувствие без никакво покритие и да се държат надменно с всеки. Обаче мъжете несъмнено не харесват подобен вид дами. Те избират дама, която се държи земно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР