На всеки 28 дни пълнолунието се появява в нощното небе,

...
На всеки 28 дни пълнолунието се появява в нощното небе,
Коментари Харесай

Пълнолунието през декември 2022 г. ще засегне най-много тези 4 зодиакални знака

На всеки 28 дни пълнолунието се появява в нощното небе, разкривайки цялата си небесна хубост. Докато облива Вселената със своята сияйна, ефирна светлина, вие безусловно можете да усетите по какъв начин нейната мощ минава през ваз. Преминава през вашия разум и дух и постоянно ви раздрусва. Ако сте един от зодиакалните знаци, които най-вече се въздействат от пълнолунието, има огромна възможност прекарването да ви промени по някакъв метод!

Пълнолунието постоянно настава, когато Луната - шеф на вътрешното ви Аз - образува съпротива със Слънцето - шеф на външното ви Аз - създавайки вътрешен ужас и принуждавайки ви да предприемете дейности. Не е извънредно надълбоко вкоренени страсти да изплуват на повърхността като вулканична детонация, нито пък е извънредно по това време да се случват огромни прозрения. Тъй като пълнолунието е и най-кулминационната фаза на лунния цикъл, то постоянно е време, което провокира огромни промени и моменти на признание. Независимо дали ви харесва или не, пълнолунието постоянно ще ви освободи!

На 7 декември пълнолунието в Близнаци ще доближи своя пик в 23:07 ч.българско време. Тъй като притежателите на зодия Близнаци са известни с това, че са зодиакален знак на общуването, обществените връзки и двустранните вероятности, това пълнолуние сигурно ще отвори мозъка ви. Очаквайте диалози, които ще трансформират разпоредбите на играта, и хрумвания, които ще се появят, когато минимум ги очаквате, тъй като Близнаците са гъба за информация, която множеството хора биха пренебрегнали. Но точно това прави този зодиакален знак толкоз талантлив! Обмисляйте и двете страни на историята, тъй като истината се губи в превода, когато сте прекомерно привързани към своята позиция.

Ако вашият безоблачен, лунен или изгряващ знак попада под някой от следните зодиакални знаци, идното пълнолуние ще обезпечи катарзис за част от насъбрания яд. Ето за какво следните зодиакални знаци ще се усещат изключително разтърсени от него:
Близнаци
Това пълнолуние е отдадено напълно на вас, Близнаци. Вие сте звездата на шоуто и всички са настроени да чуят какво имате да кажете! Тъй като това пълнолуние осветява вашия първи дом на Аз-а, то ще ви насърчи да се вгледате надълбоко в личното си отражение и да обърнете внимание на индивида, в който се превръщате. Това, че сте правили неточности в предишното, не значи, че сте същият човек, който сте били преди. Позволете на това пълнолуние да ви покаже всички способи, по които сте израснали.

Подгответе се за разгръщането на върховен миг в живота ви, тъй като пълнолунието постоянно е миг на смяна и довеждане докрай. Възможно е да се освободите от яд и обиди, които не сте осъзнавали, че сте задържали в себе си. Не се наказвайте за това, че сте ядосани, Близнаци. Гневът просто значи, че в действителност, в действителност ви е грижа! Ако знаете по какъв начин да го употребявате гневът може да ви катапултира към триумфа.
Дева
Какво желаете да постигнете? С какво желаете да бъдете известни, Деви? Пълнолунието в Близнаци внася мощ във вашия 10-ти дом на кариерата и репутацията, осветявайки публичното ви състояние. Възможно е да преосмислите професионалните си цели и да осъзнаете, че нещо не работи. Обръщането на кораба, когато той се е отклонил от курса, в никакъв случай не е елементарно, само че е по-добре, в сравнение с да продължите в неверната посока.

Имате толкоз огромен капацитет да извършите нещо необикновено в кариерата си, изключително в случай че започнете в този момент! Това обаче не значи и да се откажете, когато нещата станат сложни. Пътят напред е посипан с трудности, провокации и откровени разочарования, само че в случай че не сте подготвени да издържите на бурята, по какъв начин другояче ще можете да докажете какъв брой доста я заслужавате.
Стрелец
Вашето слънчево завръщане е в ход, което ви припомня да бъдете уверени в себе си и да вярвате в способността си да станете по-добър човек. Пълнолунието в Близнаци обаче насочва вниманието ви към персоналните ви взаимоотнопения. Провеждайки се в седмия ви дом на съдружници, врагове, съпрузи и бизнес сътрудници, това лунно събитие ви принуждава да признаете какво работи и какво не, когато става въпрос за динамичността на взаимоотношенията ви.

Ако основите на една връзка са слаби и ненадеждни, това пълнолуние може да се окаже сламката, която да промени всичко. Ако обаче вие и сътрудникът ви сте подготвени да поемете отговорност и да се срещнете по средата, това пълнолуние ще ви накара да осъзнаете какъв брой мощна е в действителност връзката ви, Стрелци. И не забравяйте - всяка двойка от време на време има различия.
Риби
Работите интензивно, с цел да спечелите по-голямо въздействие в кариерата си и да се насочите още по-напред към триумфа. Победата в играта обаче не е най-важното нещо в живота ви, изключително в случай че избягвате проблемите в персоналния си живот под прикритието на работата. Пренасяйки фокуса към четвъртия ви дом на фамилията и рода, пълнолунието в Близнаци желае да разберете, че не сте имали надзор върху това от кое място идвате и с кого сте свързани.

И макар че може да се чувствате затрупани от натиска у дома, вие имате силата да изградите личната си визия за дом, без значение къде се намира той. Ако не сте удовлетворени от адреса си или с родителите си не се разбирате, това пълнолуние ще ви въодушеви да започнете да вършиме нещо по въпроса по един или различен метод.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР