На времето Брат Пит заплашил скандалния продуцент Хари Уейнстейн, когато

...
На времето Брат Пит заплашил скандалния продуцент Хари Уейнстейн, когато
Коментари Харесай

Брат Пит щял да убие Уейнстейн заради Полтроу


На времето Брат Пит заплашил скандалния продуцент Хари Уейнстейн, когато схванал за половите му мераци към Гуинет Полтроу, разкри в. „ Гардиън “.

Случаят се разиграл през 90-те години, когато Полтроу се снимала в основната роля на кино лентата „ Ема “, чийто продуцент бил Уейнстейн. По нейните думи Харви й налитал, когато те останали сами в хотелската стая. Той почнал да я опипва и й предложил да минат в спалнята за масаж. „ Изобщо не чаках това “, призна тя.

Актрисата споделила с Пит, с който тогава имала интимна връзка. „ Отидохме на премиера на „ Хамлет “ в Бродуей. Харви беше там, а за Пит той беше като аленото платно за бика “, спомня си Полтроу.

Пит отишъл към Уейнстейн и му споделил: „ Ако поради теб тя още веднаж се почувства обезпокоена, ще те убия “.

„ Това беше необикновено. Той използваше своята популярност и въздействие, с цел да ме отбрани в миг, когато аз не бях известна и нямах въздействие “, добави Полтроу.

Вчера продуцентът се съобщи в полицията след отправените към него многочислени обвинявания в полови похищения. Очаква се против него да бъдат предявени обвинявания.

Полтроу за пръв път описа за похищенията на Уейнстейн през октомври 2017 година. Подобни разкрития против продуцента направиха над 70 дами, измежду които актрисата Кара Делевин, Анджелина Джоли, Салма Хайек, Леа Сейду. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР