На връх Гергьовден по обяд премиерът Бойко Борисов шокира всички

...
На връх Гергьовден по обяд премиерът Бойко Борисов шокира всички
Коментари Харесай

Борисов занесе обещаното агне за Гергьовден на работниците на АМ Тракия


На връх Гергьовден по обяд министър председателят Бойко Борисов шокира всички като се пусна онлайн от фургон с служащи.

Министър-председателят, който беше със запретнати ръкави и единствено по риза се обърна към присъстващите с думите "Вие работите и през днешния ден. Така би трябвало, на кого дадох обещание оня ден до 1 юни всичко да е готово ".

Премиерът се обърна към всички присъстващи по име и им честити празника на армията. Зарадвани и смутени от непредвидения подарък, те го поканиха във фургона, с цел да се скрият от дъжда.

"Къде сте, Ники, Данчо? Влизайте вътре. Обещах оня ден и си извършвам думата. Да сте ми живи и здрави, цветущ празник! ", съобщи министър председателят.

С Ники и Данчо той се срещна преди дни, когато инспектира работата на моста. Тогава те му описаха по какъв начин се укрепват "гредните структури " на мостовете "по европейските условия ", по какъв начин се вкарват "нови способи поради сеизмичността " и по какъв начин "всичко върви по проект ".

"Кой споделяше оня ден, че ще не помни. Обещах и пристигнах ", съобщи още министър председателят.

По-късно той прикани присъстващите да обядват с печеното агне, което им беше занесъл и им пожела да са живи и здрави.



Припомняме, че преди дни Борисов бе на ревизия по виадуктите на Автомагистрала „ Тракия”, където се зарече, че трасето ще е готово до тази дата.

Строително-ремонтните действия се правят на 20-ия км на Автомагистрала „ Тракия “ край Вакарел, в дясното платно и обгръщат горното и долното строене на пътното оборудване.

Премиерът Борисов инспектира ремонтите по виадуктите на автомагистралата на 13-ти, 15-ти и 20-ти километър и се снима с служащите Ники и Данчо с жълти жилетки.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР