На връх деня на Съединението - един от безспорно хубавите,

...
На връх деня на Съединението - един от безспорно хубавите,
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Съединението и инструментите на злото

На връх деня на Съединението - един от несъмнено хубавите, вдъхновяващи български празници, се наложи да си дадем сметка какъв брой разединени сме и какъв брой надалеч едни от други като полезности и посока като нация.

За това, за жал, човек си дава сметка, четейки словото по случай 6 септември на митрополит Николай. Отец Николай очевидно не си дава сметка, че заклемявайки “война на омразата ”, “инструменти на злото ”, “методите на инквизицията ” - където ги няма, насажда всички тези неща в ден, в който би трябвало да се приказва на различен език.

Език, на който са говорели свещениците на народа, когато се е случвало Съединението.

В ден, в който отново си дадохме сметка, че в двата свята на нашето време единият е непотребен, Европейската комисия предложи цялостна анулация на съглашението за омекотен визов режим сред Европейски Съюз и Русия. 

Германия разгласи, че не чака отново да потече съветски газ по тръбата на Северен поток 1, заради което е спряла да вика неволята и е запретнала ръкави.

Джо Байдън на този стадий не е подготвен да сложи Русия в листата в терористични страни, без значение, че Володимир Зеленски още веднъж го прикани за това.

А до момента в който Владимир Путин посети огромно военно обучение, американското разузнаване разкри, че Русия се готви да купи муниции, а в бъдеще може би и друго оръжие, от КНДР.

И отново към оня, непотребният свят - проруският чеченски водач Рамзан Кадиров опроверга личното си известие, че има желание да се отдръпва.

Проверявал настроенията и открил, че народът не го пуска. Ще чупи връх като управленец.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР