На война срещу Слави Трифонов тръгва русенският наркобос Венцислав Ангелов-Чикагото,

...
На война срещу Слави Трифонов тръгва русенският наркобос Венцислав Ангелов-Чикагото,
Коментари Харесай

Наркобос тръгва на война срещу Слави Трифонов и извънземните

 На война против Слави Трифонов потегля русенският наркобос Венцислав Ангелов-Чикагото, излиза наяве от негова обява във фейсбук страницата му. Повод за заканите на Чикагото са слуховете за предстоящ политически план на Дългия. Макар Трифонов да не го е удостоверил публично, за Ангелов желанията му са неоспорими, оповестява " България Днес ".

Други фейсбук изявления на наркобоса разкриват и претекстовете му да нарочи за собствен зложелател Слави. Според Ангелов влизането в политиката на Дългия е част от величествен проект за превръщането на България в президентска република отпред с Бойко Борисов. За реализацията му са " заделени умопомрачителните над 2 милиарда евро, пари, откраднати от народа на България ", написа Чикагото. Как тъкмо ще се бори със Слави Трифонов, Ангелов не прецизира.

Посланията си русенецът прави от пандиза в Белене, където излежава следващата си присъда от три години и половина за трафик на дрога. По закон пандизчиите нямат право на мобилен телефон и интернет, а досегът им с външния свят е мощно стеснен. Това явно не пречи на Венци Чикагото да следи изкъсо политиката и да споделя вижданията си със своите почитатели във фейсбук. От последното му известие се схваща, че преди към седмица молбата му за опрощение е призната от съда. От претекстовете за решението излиза наяве, че Ангелов е извънредно образцов пандизчия. По думите на надзиратели Чикагото всекидневно взе участие в ремонтни действия на разнообразни обекти в пандиза. Наред с работата отделя време и с цел да върви на курсове, подготвящи го за живот отвън килията. Самият той води образование на своите сътрудници по какъв начин да трансформират престъпните си настройки, а при беседи лектори го инструктират да харчи вярно финансовите си средства. Позитивното държание на наркобоса, докладвано от надзирателите, е оценено от съда. С претекст, че се е поправил, магистратите заменят оставащите година и два месеца затвор с пробация. Самата присъда влиза в действие в петък, разгласи във фейсбук Чикагото.

" Венци Ангелов-Чикагото!!! Директно от пандиза в Белене на остров Персин...!!! Очаквайте директното ми включване директно след моето освобождение от пандиза в Белене на 07.06.2019 година към 11 часа онлайн във фейсбук...!!! ", похвали се русенският наркобос.

Войната на Венци Чикагото със Слави стартира незабавно след излизането му от пандиза, настояват негови близки.

Наред със Слави Трифонов на мушката на Чикагото са и други от ръководещите. Ангелов, който се прочу като гневен бранител на Пламен Орешарски, от години се хвали, че приготвя гражданска война против крадливите политици. В свои видеообръщения отпреди няколко години, до момента в който се укриваше от управляващите, Чикагото непосредствено разгласи желанията си да превземе Народното събрание и да извърши прелом дружно с проведени отряди свои почитатели.

" Лично аз ще сложа бесилките за целия политически хайлайф, както съм ви заречен ", похвали се Венци Чикагото.

Наред с неприятните политици и Слави Трифонов на мушката на Венци Чикагото са и извънземните. В свое видеообръщение Ангелов непосредствено сочи като врагове злокобната извънземна раса на рептилите, поробили България. В посланията си наркобосът непосредствено разгласи, че готви всеобщи изтезания на галактическите нашественици наред с техните прислужници, ръководещи страната.

За впечатляващата връзка сред извънземни и политици Чикагото схваща, прочитайки книгите на видния откривател на НЛО Дейвид Айк. В тях се твърди, че съществува проект за поробването на планетата. Конспирацията е ръководена от чуждоземната раса на рептилите. Те са човекоподобни същества с глави на гущер и лющеща се кожа, сходна на влечугите. Благодарение на свръхестествените си качества те съумяват да се вселят в телата на известни политици и финансисти и по този начин манипулират човешките общества.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР