На вниманието на вътрешния министър Бойко Рашков - варвари с

...
На вниманието на вътрешния министър Бойко Рашков - варвари с
Коментари Харесай

Lupa.bg до Бойко Рашков: Варвари с брадви налазиха Габрово

На вниманието на вътрешния министър Бойко Рашков - варвари с секира секат до голо хълмовете към благоевградското с. Габрово, а Министерство на вътрешните работи е в кома. Лесничеите от Югозападното горско стопанство са наясно с закононарушенията, само че отвън техните пълномощия е да проверяват виновниците, изясни свидетел на Lupa.bg, наясно с диващината, която се разиграва пред очите му.



За поголовната сеч на дъбовата гора алармира и притежател на парцел в района, който в сигнал до горските в детайли разказва варварството и основните настоящи лица – Христо Юруков и неговата снаха - Латинка.



Местната шерифка Людмила Масларска също е наясно с далаверите, само че в унисон с дирекцията в Благоевград сполучливо се прави на ударена с влажен парцал, ядосва се източникът на Lupa.bg.



Стотици дъбови дървета в местността Синаница са поголовно изсечени, Юрукови складират откраднатото под ламарини в двора на къщата си, само че горските нямат право да влязат в дома им, а Министерство на вътрешните работи липсва в картинката.



Районният полицейски контрольор в с. Габрово и кв. „ Грамада “ в Благоевград - Людмила Масларска, пък работи в полза на бракониерите, безапелационен е подателят на сигнала.



Милиционерката е другарка с Латинка, която преди време атакува Николай Васев, свидетел на противозаконната сеч, и в яростта си му счупи очилата, а казусът бе заметен под килима. Приятелката по чашка Людмила сполучливо покрила нападението, както и всички сигнали за противозаконна сеч в района, явен е очевидецът.



С далаверите е наясно и кметският наместник Добри Хамбарджийски, с който Латинка и Христо постоянно разтягат ракии в тежки запои. Очаквано, селският властник също е глух като партизанин на разпит. Хората в Габрово молят с диващината да се заеме персонално Министерство на вътрешните работи министърът или най-малко да разпореди на дирекцията в Благоевград най-накрая да почнат работа, вместо ченгетата да дремят зимен сън, приключва сигналът до Lupa.bg.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР