На вниманието на ръководството на пловдивската полиция. Тир е заснет

...
На вниманието на ръководството на пловдивската полиция. Тир е заснет
Коментари Харесай

Опасно: Тир с безумни маневри на изхода на Пловдив ВИДЕО

На вниманието на управлението на пловдивската полиция. Тир е сниман да прави безумни и рискови маневри на бул. „ Асеновградско шосе ” на изхода на Пловдив. В клип, изпратен от четец на TrafficNews, се вижда по какъв начин тежкотоварният автомобил с регистрационен номер Следствен отдел към окръжна прокуратура 2206 изпреварва лек автомобил, който се движи със скорост от към 75 км/ч. Действието се развива малко след 14:00 часа през днешния ден.
Прочетете още
„ Шофьорът на тира се движеше доста бързо и извънредно рисково. Свиреше с клаксон, опита да ме отклони от пътя и ме изпревари  отдясно. Аз се движех със 75 км/ч., а той явно караше с много над позволената скорост. Надявам се виновните органи да си свършат работата и този рисков водач да бъде осъден ”, описа читателят на медията ни.

Подалите сигнал в редакцията са подготвени да свидетелстват за случилото се. 

" Въпреки че карах със скорост 75 км/ч при позволена 70 км/ч, тирът пресветваше, свирешеше с клаксон, неудовлетворен от това, че карам по-бавно съгласно него. След като ме изпревари, за възмездие кривна в моята лента, опита се да ме избута от пътя, с което сътвори причина за ПТП ", добави възмутеният водач. 
 
При предпочитание от органите от КАТ, тирът може да бъде издирен посредством камерите на АПИ.

Припомняме, че ограничаването във въпросния сектор от колелото на „ Околовръстното “ до кръстовището с улица „ Цар Симеон “ е 70 км/ч. Ако приемем, че водачът на тежкотоварния автомобил се е движил със скорост сред 80 и 90 км/ч., той може да бъде санкциониран със сума сред 100 и 400 лв.. Освен санкция, той може да бъде глобен и с лишаване на книжката за период от 1 до 6 месеца.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР