На вниманието на купувачите: Най-големият търговец на дребно в страната

...
На вниманието на купувачите: Най-големият търговец на дребно в страната
Коментари Харесай

Магазините на Walmart се преобразяват за 9 милиарда долара. Ето какво могат да очакват купувачите.

На вниманието на купувачите: Най-големият търговец на дребно в страната се надява надграждането на магазините му за милиарди долари да притегли повече консуматори и то за по-дълги интервали.

Walmart е наново пускане на 117 магазина в 30 щата този петък, откакто похарчи повече от половин милиард $ за усъвършенствани оформления и нови технологии за тези локации.

Новият образ, показан в понеделник, е част от двугодишен план на стойност 9 милиарда $ за модернизиране на повече от 1400 от 4717 магазина на Walmart в цялата страна.

„ Тези строителни вложения ни разрешават да сътворяваме повече локални работни места и улесняваме нашите сътрудници да получават на клиентите това, което желаят, когато го желаят “, сподели Джон Фърнър, основен изпълнителен шеф на Walmart Съединени американски щати, в известие за новините.

Ремонтите включват нова багра и подови настилки, осъвременени тоалетни и LED осветяване и нови табели, с цел да се улесни навигацията при извършване на покупки.

p>

Доларови магазини вътре в магазините

И засилвайки брандирането си като най-голямата дискаунт верига в страната, Walmart прибавя нови „ доларови магазини “ в обновените магазини, включващи сезонни артикули.

< p> Модернизираните магазини също ще имат по-големи аптечни зони със независими стаи за прегледи, сподели компанията.

Пазаруващите също ще имат повече варианти за овакантяване, в това число ленти за личен състав и самокасиране, както и спомагателни варианти за храна и питиета.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР