На влизане в сградата пред медиите тя предположи, че вероятно

...
На влизане в сградата пред медиите тя предположи, че вероятно
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова: Знам достатъчно за Барселонагейт, получавала съм заплахи

На влизане в постройката пред медиите тя допусна, че евентуално е призована по делото " Барселонагейт ". Бакалова разяснява, че няколко пъти е получавала закани за живота си, само че уточни, че не се опасява и не употребява защита.

" Kаквото има да се случва, се случва. Човек може да почине единствено един път ", разяснява тя.

" Мисля, че знам задоволително, както и други хора знаят задоволително, само че ги е боязън да приказвам т ", сподели още Бакалова преди разпита.

Според нея този случай е очеваден за цяла България.

" Прокуратурата спеше и съм щастлива, че най-сетне се разсъни. Да забележим докога и по какъв начин ", разяснява още Бакалова.

" Около нас имаше много скалъпени обвинявания, само че всичко падна в съда ", сподели тя преди да влезе на разпит в прокуратурата.

Бакалова е казвала преди, че някогашната манекенка Борислава Йовчева има дете от Бойко Борисов, само че той неведнъж е отричал да има някаква връзка с тях. По " Барселонагейт " подозренията са, че Борисов посредством подставени лица е купил къща на Йовчева в Барселона, както и е финансирал първокласния метод на живот на нея, детето ѝ и фамилията ѝ. По следствието се ревизират пари, които бащата на Йовчева получавал от офшорки.

Разпитът на Бакалова идват ден откакто Софийската градска прокуратура предложи на основния прокурор Иван Гешев да изиска снемане на депутатския имунитет на Бойко Борисов.

Привикването й на разпит в Софийска градска прокуратура през днешния ден стана известно от шефа на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев в коментар по делото за " Барселонагейт " пред NOVA. Той дефинира Бакалова като основен очевидец по делото, тъй като, съгласно него, тя знае всичко по проблема и " познава хора, които са навързани най-отвътре с този случай ". Бившата манекенка би трябвало да каже истината и съдът да даде ход на делото, сподели Бойко Станкушев.

Запитан за какво внезапно прокуратурата се задейства с този проблем, Станкушев разяснява: " Очевидно нещо е станало. Какво е станало? Няма какво друго да стане също така, че прокуратурата не е толкоз монолитна, единна и капсулирана, както беше преди три седмици, т. е. позволявам и се надявам, че има прокурори, които някак си са се еманципирали от най-различни въздействия. Едни несъмнено се еманципират от Иван Гешев, както видяхме (заместника на Гешев) Борислав Сарафов, други от някакви други сили. "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР