На Витоша ще бъде съсредоточена повече високопроходима техника, за да

...
На Витоша ще бъде съсредоточена повече високопроходима техника, за да
Коментари Харесай

Много Важна Информация За Всички! В Момента България Почерня От Полиция! Случва Се Нещо Колосално!

На Витоша ще бъде съсредоточена повече високопроходима техника, с цел да се обезпечи безвредно и по-бързо напредване.

Районът на югозападна България е обичайно най-предпочитаният за отбелязване на студентския празник. Във връзка с това от Пътна полиция подхващат нужните ограничения за обезопасяване на придвижването, което се чака да е натоварено, а от Агенцията по сигурност на храните вършат инспекции по заведения за хранене и хотели за качеството на предлаганите храни, оповестява Българска национална телевизия.

Според статистиката над 243 000 са студентите тази година у нас в другите форми на образование.

За всички, които потеглят на път през днешния ден, от АПИ предизвестяват, че до 17 ч. придвижването за Варна по Автомагистрала „ Хемус " сред 30-ти и

34-ти км, в региона на тунел „ Витиня ", ще се реализира в изпреварващата лента.

От вътрешното министерство разгласиха серия от рекомендации за безвредно прекосяване на празника. Освен, че ще бъдат мобилизирани спомагателни екипи, от Министерство на вътрешните работи предизвестяват да не се кара след приложимост на алкохол или наркотични субстанции:

Ако ще празнуваш в обитаемото място, в което живееш или учиш, отиди в заведението без своя автомобил. Наеми такси или помоли някой непосредствен да те закара и да те върне от купона.

До хижата или хотела дано кара най-опитният!

Ако празникът ще е в друго обитаемо място, реши опита си като водач при зимни условия. Отчети обстоятелството, че ръководството на непознат автомобил, с чиито особености не си привикнал, е рисково. Помни, че през зимата има мъгли, заскрежавания, превалявания, поледици и постоянно сервира и други неприятни изненади.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР