На високи токчета изглеждате не само стройни и сексапилни. Чифт

...
На високи токчета изглеждате не само стройни и сексапилни. Чифт
Коментари Харесай

Защо да правите секс на високи токчета?

На високи токчета изглеждате освен стройни и сексапилни. Чифт обувки с високи токчета ще ви обезпечи и разтърсващ оргазъм. Чрез високи токчета ще откриете нови секс пози, ще разнообразите половия си живот и ще изживеете паметен оргазъм, написа trafficnews.bg.

Високите токчета въздействат удобно на мускулите, които вземат участие в механизма на оргазма. Когато ходите на високи токчета, стягате точно тези мускули. Това ги прави по-силни и усилва способността им да се редуцират. Според някои проучвания точно тренирането на мускулатурата на таза ще усъвършенства половия ви живот, като ви помогне да стигнете по-бързо и елементарно до разтърсващ оргазъм. Тренировките, предопределени за мускулите, отговарящи за половата възбуденост, са много трудоемки за множеството дами. Носенето на високи токчета обаче сполучливо може да реши този проблем. Токчето обаче не би трябвало да бъде повече от 6-7см. По-високите обувки може имат противоположен резултат. Възможно е да провокират болки в краката и колената. Прекалено високите токчета пречат и на красивата походка и стройната фигура.

За някои дами чифтът обувки с високи токчета е неразделна част от секса. С времето високите токчета са се трансформирали в полов култ за мъжете. Освен, че оказват помощ да изпитате разтърсващ оргазъм, високите токчета са повода да изглеждате още по-сексапилни. Те повдигат дупето и образно издължават краката, което няма по какъв начин не завърти главата на мъжете. Тъй като мъжкото схващане постоянно играе ролята на ерогенна зона, то сигурно сътрудникът ви ще изпита полово наслаждение единствено като ви гледа да се поклащате на високи обувки. Първата крачка към постигането на добър секс и разтърсващ оргазъм е точно предварителната полова възбуденост на психическо равнище. Когато вие изглеждате секси и се чувствате секси, това сигурно възбужда както вас, по този начин и половинката ви. Високите токчета, съчетани с предизвикателно долни дрехи са гаранция за паметен секс, мощна възбуденост и разтърсващ оргазъм. А едва ли има жена, която не се радва на плевел оргазъм, и мъж, който да не е благополучен от обстоятелството, че е задоволил партньорката си.

Високите токчета даже могат да се одобряват за тип секс играчка. Чрез тях може да достигнете до нови измерения в секса, да откриете нови секс пози или да практикувате такива, които преди не сте пробвали.

Високите токчета са извънредно комфортни и потребни за тези дами, в случай че обичат да вършат секс прави, опряни на стената, масата или какъвто и да било различен предмет. Високите обувки повдигат таза и улесняват проникването. Тази поза е допустимо да улесни и стимулацията на G-точката ви. Високите токчета могат да ви накарат да се чувствате даже по-отпуснати, когато практикувате секс в изправено състояние, което ще улесни достигането ви до оргазъм. Високите токчета са отлично допълнение и към секс позата, в която сътрудникът ви е седнал на стол, а вие сте в скута му с тил или с лице към него. Обувките ще ви обезпечат по-голяма височина, което ще направи придвижванията ви по-страстни и възбуждащи и за двама ви.

Разбира се, дамите, които не носят обувки на високи токчета, не значи, че ще изпитат по-слабо полово наслаждение. И без високи токчета ще доближат до оргазъм, само че пък с тях чувството ще бъде по-различно, а може би и по-хубаво за някои дами.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР