На видео, записано в Москва, се вижда как руски полицаи,

...
На видео, записано в Москва, се вижда как руски полицаи,
Коментари Харесай

Какво правят тези руски полицаи с гражданите в Москва?

На видео, записано в Москва, се вижда по какъв начин съветски служители на реда, облечени като нещо приблизително сред Робокоп и мокрите сънища на путинистите по света, стопират младежи по улиците на съветската столица и ги карат да си демонстрират наличието на телефоните. 

Какво, съгласно вас, търсят тези черни каски? Според някои, търсят наличие из мненията и персоналната преписка на хората, с цел да схванат дали не са си разрешили да напишат нещо против Путин или войната. И с кого. 



Но както знаете, в Русия – тая застъпница за човешките права и свободи, такова нещо надали има по какъв начин да се случи, тъй че ни остава да имаме вяра на другите отзиви, съгласно които зажаднели за малко западен интернет, Фейсбук и Twitter (които бяха спрени от другояче демократичните структури на цензурата), съветските чиновници на реда стопират инцидентни жители, с вярата да са скрито свързани към непознат оператор, и ги молят да им дадат да поцъкат малко във фейса и да си ревизират известията. 

Според трети пък си ревизират профилите в Тиндър, че тая цензура не се издържа… 

Има и още едно мнение, което се върти и към изтеглянето на PornHub от Русия, само че няма да го споделяме, клипът не допуска към чак такова пролетно въодушевление.     
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР