На Велика събота в храм Света Параскева в Плевен народният

...
На Велика събота в храм Света Параскева в Плевен народният
Коментари Харесай

Депутат направи нещо много мило в навечерието на Великден

На Велика събота в храм " Света Параскева " в Плевен националният представител от ГЕРБ Владислав Николов стана кръстник на четиригодишната Николинка, която е без родители и е отглеждана в Центъра за настаняване от фамилен вид " Трите бора " в ж.к. " Дружба ". Това оповестиха от Националното съдружие на сираците в България /НССБ/.

Гости на кръщенето са били Красимира Маринова - началник на Центъра, и Слави Михайлов - ръководител на НССБ. По традиция кръстникът е дарил дребната Николинка, която на 22 април навършва 5 години. " Ангажирам се персонално да оказвам помощ на детето и да бъда негова опора ", споделил депутатът. Михайлов, който също е бранш в обществени домове, е споделил, че това кръщене го е върнало в годините обратно.

Той бил кръстен в четвърти клас, а връзката му с неговата кръстница продължавала и до момента. Михайлов е благодарил на Владислав Николов, че със своето решение " дава голям късмет на детето да се развива пълноценно в бъдеще ", се показва в известие за събитието от Сдружението на сираците.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР