На вас ви е секси да отразявате точно този тип

...
На вас ви е секси да отразявате точно този тип
Коментари Харесай

Калин Георгиев към медиите: Не е красиво да сте четвърта съдебна инстанция. На вас ви е секси

На вас ви е секси да отразявате тъкмо този вид феномени /Семерджиев бел. ред/. В Министерство на вътрешните работи има доста хора, до които вие не стигате и те си правят работата. Това, че вие сте разбрали нещо, не значи, че не се прави работа. Вие показвате служител на реда, който е отказал рушвет. Ами това му е работата. Не би трябвало с това да се гордеем. Тъжното е, че това е вест. Това не трябва да бъде вест.

Не е вест за Семерджиев, това са обстоятелства. Тази 50 хилядна система живее с проблемите и болките на обществото. Когато обществото ни е болно -  цяла заран излъчвате за проблеми. Дано да не сте вие четвъртата инстанция. 

Това, че ще замениш един човек с различен не взема решение систематичните проблеми. Начинът на деяние на Министерство на вътрешните работи е объркана от закона - има над 140 разнообразни промени и това кара хората да се усещат несигурни. Там е комплициран модела на кариерно развиване. Дава опция на “Биби ”, “Симони ” да стават емблеми на Министерство на вътрешните работи. А емблемата е тъкмо този младши контрольор - хиляди са като него. Те си правят работата. Не са ви  забавни, тъй като си правят работата. 

 

Професията на служителя на реда е рискова. Колегите, които дадоха живота си, са го създали с ясното схващане, че това е тяхно обвързване. Полицията е там, откъдето другите бягат. 

Не мисля, че личността има значение, когато системата боледува. Като кажем канал, това не е географско разбиране. Това е незаконна група от хора, обединени от цел - трафик на хора в същия. Търсят протекция от разнообразни нива. Твърди се, че се печели повече пари от трафик на опиати. Оградата не може да спре бежанците. Това са политики - с договаряния, диалози. Не е работа на армията да охранява границата. Преди години бяха съкратени 3 800 щата от гранична полиция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР