На върховия 19-и етаж на хотел Маринела Жени Калканджиева и

...
На върховия 19-и етаж на хотел Маринела Жени Калканджиева и
Коментари Харесай

М.Бакалова, Ж.Живкова и Ю.Дончева аплодират М.Гроздева, Ж.Калканджиева и още модели 45+ на 19-ия етаж в Маринела

На върховия 19-и етаж на хотел Маринела Жени Калканджиева и най-хубавата и другарка Надежда Неева демонстрираха сбирка за красиви дами над 45, озаглавена Magic Woman. Моделите им бяха тъкмо такива. Освен двете инициаторки, по златния подиум в зала Силует минаха известни дами, отпред с 2-кратната олимпийска шампионка Мария Гроздева.

Именно това притегли странящата от всемирски събития у нас Мария Бакалова. Номинираната за Оскар актриса е проекто-снаха на най-титулованият състезател на България в цялата нейна история, като седна на първия ред с новото си гадже - синът на шампионката. Брат му и татко му също участваха.

Също на първия ред беше седнала Жени Живкова, която от много време не идва на всемирски прояви, като тя получи и специфични поздравления от манекенката Гроздева напряко от подиума. Юлияна Дончева беше довела и мъжа си Стъки, и техния наследник. Сред другите модели за 1 вечер бяха както някогашни манекенки, по този начин и политичката Айлин Дахилова, и тв водещата Джуджи. Всички блестящи в тоалетите на Неева.

Очаквайте още фотоси!
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР