На въпроса дали ще продължи да съществува сглобката, Симеонов отговори,

...
На въпроса дали ще продължи да съществува сглобката, Симеонов отговори,
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Хекимян очаква да отвори ветрилото за балотаж

На въпроса дали ще продължи да съществува " сглобката ", Симеонов отговори, че съгласно него ПП-ДБ към този момент са пресметнали всичко и надали чакат резултати, с цел да договарят занапред.

" Битката за София е общополитическа. Кметът на София от дълго време е пост, който е трамплин. В София ще гледаме не просто съревнование на тематика по какъв начин ще наподобява градът, а съревнование в общополитическата страна на нещата ", добави Симеонов в ефира на Bulgaria ON AIR.

" ГЕРБ е политическа мощ, която е очебийно обвързвана с локалната власт. Демократите би трябвало да потвърждават, че имат нещо по места, освен в София. " Възраждане " би трябвало да покажат, че порастват. За Движение за права и свободи също са доста значими изборите, тъй като би трябвало да сдобряват локални упоритости. Нямат номинация за София, тъй като не им е доста мощен регион ", разяснява социологът.

" Г-н Васил Терзиев цели национална кариера като бизнесмен. Хекимян идва извън, само че има доста съществено накъсване на ГЕРБ в София. Вероятно не е имало и доста други варианти. Знаят, че могат да изгубят и по тази причина дадоха ексцентрично предложение ", счита Симеонов.Хекимян чака да " отвори ветрилото " за балотаж.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР