На въпрос задържана ли е шефката на Агенция Митници Петя

...
На въпрос задържана ли е шефката на Агенция Митници Петя
Коментари Харесай

Петя Банкова има данни, че парите от наркотици, хванати в Бургас, е щяло да се използват за купуване на избори

На въпрос арестувана ли е шефката на Агенция " Митници " Петя Банкова - юристът й Аделина Натина отговори:

" Няма публично връчена заповед за арест, само че на лицето се дават призовки, което постанова да се яви на призовките. В рамките на днешния ден ще има развиване на обстановката. Вече е докладвано в прокуратурата, която би трябвало да реши всички обстоятелства и условия, има ли осъществени нарушавания и в случай че има, какви са те. "

Натина акцентира, че е участвала на всички обиски през вчерашния ден.

" В дома на госпожа Банкова бяха конфискувани бележки, които тя магистратура по логика на психиката учи, бележки нейни и тъй като и съчетава и курсове за непознати езици - бяха конфискувани такива нейни мемоари и най-интересното договорът за потребителски заем на брачна половинка й. От офиса й бяха конфискувани писмени бележки, които тя си е водила по отношение на работата й против контрабандни канали, корупционни практики. Тя е уволнила и отстранила от работа 20 индивида, които са били свързани с Паскал. "

" Данните, които има госпожа Банкова, е, че парите от опиатите, хванати на бургаско пристанище, е щяло да се употребяват за пазаруване на избори - от кого нямаме информация. Предвид вчерашната акция надали госпожа Банкова ще може да продължи да работи, тъй че да се разкрие схемата "

" Като чиновник на ДАНС е отказала да извършва противозаконни заповеди на господин Пламен Тончев, поради това напуща ДАНС по нейно предпочитание. Предвид този персонален спор, считаме, че това е едно от основанията за претърсванията. "


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР