На въпрос управлява ли Борисов процесите, които се случват сега

...
На въпрос управлява ли Борисов процесите, които се случват сега
Коментари Харесай

Цветанов: В момента Борисов не определя правилата на играта, хора от ГЕРБ са унижени

На въпрос ръководи ли Борисов процесите, които се случват в този момент Цветанов съобщи, че има няколко политически решения, които Борисов анонсира и след по-малко от два часа, застава на радикално противоположна позиция.

 

„ Ще дам за образец Изборния кодекс и ще направя прилика с първия управнически мандат. Тогава позицията на Борисов, доста по-трудно се променяше - след спомагателни разбори и експертни убеждения, които да стимулират поврат в мнението. Сега, при обстановката с Изборния кодекс - сутринта да разгласи в утринен блок на национална телевизия, че в случай че има несъгласие на президента ГЕРБ ще го поддържа и два часа по-късно да каже, че е бил прочувствено превъзбуден…Това значи, че е имало друго влияние върху него и той не дефинира разпоредбите на играта. Борисов се трансформира в комфортен човек за анонс на избрани хрумвания, тъй като управлява най-голямата парламентарна група в българския парламент “, съобщи Цветанов.

По думите му Борисов не залага на хора от ГЕРБ, които са изграждали и работили за одобряването на партията - в модела, основан в началния стадий, с човечност и схващане, ползвайки експертизата им в локалната власт.

Цветанов посочи, че хората от ГЕРБ по страната не са удовлетворени от това, което прави Борисов с държавното управление на проф. Габровски.

„ Те са унижени, тъй като постоянно се употребяват, с цел да се реализира висок резултат в даден регион, само че по-късно Борисов не съгласува дейности с тях. Появява се един Мартин Захариев, който беше в кабинета на Пламен Орешарски и Меглена Плугчиева от Национална движение „Симеон Втори". Видяхме единствено преди няколко дни Митрофанова със Сакскобургготски… “, акцентира той.

„ Проф. Габровски е извънредно добър експерт в медицинските среди, само че с цел да имаш ръководство и да можеш да селектираш един тим, който да представиш като министър-председател за подобен къс интервал от време, значи, че той не познава тези хора. А когато видяхме кои са хората мога да кажа, че има огромно подкрепяне на избрани политически субекти в лицето на Движение за права и свободи, ГЕРБ, Радев и Национална движение „Симеон Втори" “.
Попитан може ли един политически мъртвец в лицето на тройната коалиция да бъде възкресен Цветанов съобщи: „ В България всичко е допустимо “.

Председателят на Републиканци за България даде за образец основаването на партия Има Такъв Народ, която получи електорална поддръжка с послания, които иронизират ръководството на Борисов, акцентирайки против модела „ Борисов “ и най-после обслужи точно Борисов.

„ Виждаме една доста забавна палитра от хора, които поддържаха Стефан Янев, в лицето на АБВ и Румен Петков. Виждаме посланията от Митрофанова и помним каква беше позицията на Стефан Янев за „ профилирана интервенция ” в Украйна. Ако вървим към предварителни парламентарни избори, да има някой, който да обира този негатив. Така ще се демонстрира разликата сред Политическа партия и Национална движение „Симеон Втори". Търси се челният конфликт с Промяната, а зад номинацията на енергийния министър прозират президентското лоби и дългата ръка на Делян Добрев “, добави Цветанов.

Той изрази мнение, че на Румен Радев му харесва да е водещата фигура в политиката на страната, с което на процедура се подкопават устоите на Конституцията.

Цветан Цветанов изрази неразбиране по какъв начин индивидът, който ще дава отговор за европейските фондове Малина Крумова, преди този момент е имала отговорност по тази тематика, а документите по Плана за възобновяване и резистентност април 2021 година не са били импортирани.

Цветан Цветанов изрази мнение, че НС ще блокира кабинета „ Габровски “.

„ Гласовете са 115, декларирана е твърдата позиция на останалите партии, че няма да го поддържат ”. Прогнозен вид е при третия мандат да се намерят 6 - 7 депутата, които да бъдат отклонени, по всяка възможност от Българска социалистическа партия “, сподели още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР