На въпрос очаква ли наплив от ухажори след появата по

...
На въпрос очаква ли наплив от ухажори след появата по
Коментари Харесай

Бомбардират Лили от Фермата с неприлични предложения

На въпрос чака ли напор от ухажори след появяването по малкия екран, тя дава отговор: " Вече има напор, само че когато прекаляват, напряко ги препречвам. Получавам много странни оферти, има и неприлични. Не имам вяра като цяло в запознанствата в интернет, пък и имам много високи условия към мъжете ". Тя е безапелационна, че в предаването е срещнала своето ново семейство.

" С всички съотборници от „ Канатица ” имам доста положителни връзки, само че най-близки са ми тези, с които бях до края: Теди, Кенан и Коки. С тях не преставам да съм доста близка и след финала на „ Фермата ”. В момента съм в България и съм отседнала при Теди. Зрителите знаят, че ние двете бяхме единствените дами в тима съвсем през половината време от „ Фермата ” и това доста ни сплоти. Така че не мисля, че в действителния живот нещо може да ме раздели с тези хора. Както споделих отседнала съм при Теди, приказвах по телефона с Кенан най-малко 40 минути пред изявлението, а по-късно отиваме на посетители при Коки ".
Реклама
Тя не крие и отношението си към Петър, който бе разгласен за сивия кардинал във " Фермата ". " Смятам Петър за извънредно подправен и двуличен. Разбира се, напълно не отхвърлям и неговите позитивни качества, само че съгласно мен подправени хора като него, даже да отидат на край, няма по какъв начин да завоюват „ Фермата ”. Случвало се е и мен да пробват да манипулират, само че няма по какъв начин да мине номерът. Усещам опита за операция още в самото начало и внезапно го приключвам. Така че мен няма метод някой да ме манипулира, по-скоро аз бих манипулирала някой ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР