На вълна стари американски мускули сме и тук ще видим

...
На вълна стари американски мускули сме и тук ще видим
Коментари Харесай

Hellcat, но стар Hellcat

На вълна остарели американски мускули сме и тук ще забележим още веднъж нещо претворено. Моделът е класическия Charger от 60-те, само че нищо не е такова, каквото наподобява и концепцията е малко по-нестандартна.

Под старите облекла се крие ново тяло - в действителност това е шасито на Challenger Hellcat със своите 707 конски сили, което е "обезкостено " и е покрито с тялото на остарелия Charger. Причината в разликата на имената е, че моделът Charger към този момент мина в огромен седан.



Тази промяна значи, че автомобилът ще има доста по-добро показване във връзка с непоклатимост, завиване, прекъсване и надзор, тъй като всички знаем от какво страдат старите мускулести машини. Външните белези за смяната са типичните джанти на Hellcat, добавката на предната ризница, както и предния похлупак, който е модифициран, с цел да приближи този на "дяволската котка ".

Този вид премодулирания не са безспорна необичайност, само че основаването им изисква големи старания, с цел да бъдат осъществени в действителност добре и финалният артикул да бъде кадърен да служи правилно на притежателя си.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР