На улица в английския град Бирмингам се появи билборд със

...
На улица в английския град Бирмингам се появи билборд със
Коментари Харесай

Караш джип в града? Здравната каса има предложение

На улица в британския град Бирмингам се появи билборд със закачлива оферта към притежателите на всъдеходи. Рекламата предлага безвъзмездна интервенция за увеличаване на мъжкия сексуален орган на водачите, които ръководят коли с нараснала проходимост в града, оповестява Metro.

"Карате 4x4, Jeep или Range Rover в града? Тогава имате право на гратис лекуване за увеличение на пениса от NHS (британската Националната работа по здравеопазване) ", гласи надписът на билборд. Посочен е даже номер, на който да се обадят заинтригуваните. От редакцията на Metro позвънили на телефона, само че клиентът се оказал недосегаем.

Недвусмисленият намек по адрес на притежателите на всъдеходи оживял единствено три дни, след което незнайни го раздрали. Рекламата обаче съумяла да провокира бурни полемики в обществените мрежи, където се оформили два лагера - "за " и "против " колите с нараснала проходимост в града.



Някои от съперниците на посланието напомнят по какъв начин са помагали на сътрудници в снежните преспи тази зима. Други пък споделят мнението, че сходна оферта умерено може да бъде адресирана към притежателите на Audi, BMW и Mercedes-Benz, отбелязва Metro.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР