На тузарска почивка се отдаде дъщерята на Борислав Михайлов-Бисера. Докато татко

...
На тузарска почивка се отдаде дъщерята на Борислав Михайлов-Бисера. Докато татко
Коментари Харесай

Дъщерята на Боби Михайлов с екзотична почивка на тайно място

На тузарска отмора се отдаде дъщерята на Борислав Михайлов-Бисера. Докато баща й се черви от позор след безобразното показване на националния ни тим по футбол, то дъщеря му избяга далеко и явно не се вълнува от проблемите на БФС. Двамата дружно със своя брачен партньор - някогашния бранител на Левски и на България Живко Миланов си подариха морска почивка. Повод е 12-ата годишнина от сватбата им, писа  " България през днешния ден “.

Жиката и Бисера избраха екзотично място зад граница и се любуват на горещото време под палмова сянка. С тях са и двамата им синове Николай и Мартин. Най-голямата дъщеря на Боби Михайлов, която е кака на вратаря на националния тим Ники Михайлов, е буйна футболна фенка. Тя обаче е спряла да се ядосва за неволите на " лъвовете “, които към този момент в седем мача не познават усета на успеха, а в неделя бяха размазани с 2:5 от непретенциозния отбор на Грузия в Разград.

Семейството не разкрива къде е избрало да почива. Миланови напоследък имат единствено хубави мотиви. Зетят и щерката на Боби М. подвигат първокласен дворец в полите на Витоша. Новата къща на Живко ще е финален вик на модата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР