На церемония удостоиха с приз Полицай на годината служители от

...
На церемония удостоиха с приз Полицай на годината служители от
Коментари Харесай

На официална церемония: МВР министър И. Демерджиев награди благоевградски полицаи

На гала удостоиха с приз " Полицай на годината " чиновници от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград. Наградите бяха връчени от Вътрешният министър Иван Демерджиев.

Инспектор Светослав Митев от група „ Престъпления срещу личността “ при ОДВМР – Благоевград, потвърдил висок професионализъм при целенасочени оперативно-издирвателни дейности по разобличаването, документирането и доказването на незаконната активност. На 8 март от къща в гр. Банско е осъществена дръзка кражба на огромна сума пари и скъпи бижута. Работата по случая стартира незабавно.

Инспектор Светослав Митев потегля методично по всяка диря и стига до причинителите. След разбор на събраните от него материали е извършена профилирана полицейска интервенция със чиновници от регионалните дирекции в Благоевград, Кюстендил, Видин и Монтана, и ГДНП. В хода на дейностите са арестувани общо четирима.

При последвалите претърсвания на адреси, употребени от тях, са открити инкриминираните пари и движимости, както и такива, обект на други закононарушения, осъществени в други градове.

Служителите на бранш „ Оперативно противопоставяне на контрабандата “ в Гранична полиция - Благоевград са с премия за реализирана сполучлива реализация по неутрализирането на канал за незаконен импорт на цигари без акцизен бандерол от Гърция. Действията по случая стартират още през летните месеци, само че кулминационната точка е на 2 ноември.

Първоначално покрай Драгоман е арестуван 47-годишен мъж, а в управлявания от него микробус са открити и конфискувани 600 000 къса цигари без акцизен бандерол. Впоследствие в складово помещение в Благоевград са открити и конфискувани още 5 700 000 къса цигари от разнообразни марки без акцизен бандерол и 900 кг тютюн.

Наградиха и Милко Михалков и Веселин Георгиев от Клуба по пара- и делтапланеризъм в Перник, с помощта на които Сашко бе открит незасегнат. Продължилото 9 дни търсене на 12-годишния Сашко от Перник постоянно ще носи загатна за несломимия дух и за обединената мощ. Всички помнят денонощните старания за издирването на детето, координирани от образувания щаб в ОДМВР - Перник, както и радостната развръзка – намирането му от двамата планеристи. Преди да се случи това обаче, в щаба те вкарват още веднъж наличната информация в тракерите си и по този начин излиза наяве, че един периметър не е изследван детайлно. Двамата поемат по него и тъкмо в този регион откриват момчето.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР