На цена около 70 евро получавате модел с 5,5-инчов екран,

...
На цена около 70 евро получавате модел с 5,5-инчов екран,
Коментари Харесай

Vernee T3 Pro – мечтаният бюджетен смартфон

На цена към 70 евро получавате модел с 5,5-инчов екран, 3GB RAM и 16GB сторидж, двойна камера, лицево различаване и настояща версия Android 8.1 Oreo

5,5-инчовият екран има резолюция 720×1440 пиксела и е изпълнен в съответствие 18:9

Сред объркващото многообразие от смарт телефони на пазара доста консуматори търсят просто един наличен като цена модел, който да им обезпечи базовите функционалности с обичайно качество и бързодействие. За благополучие на пазара са налични устройства на цени под 100 $, които изцяло удовлетворяват тази композиция от условия и даже оферират повече за цената си.

На извънредно налична цена до края на август се предлага моделът Vernee T3 Pro – този уред коства единствено €70,55  в световния онлайн магазин Tomtop за първите 520 бройки, а като характерности това е може би мечтаният бюджетен смарт телефон, който даже се приближава до междинния клас.

Смартфонът на Vernee има размери 14,7х7х0,98 см и тежи към 155 грама

T3 Pro е нов модел на китайския бранд, излязъл тази година и задвижван от чипсет Mediatek MT6739WA с четири ядра Cortex-A53 на тактова периодичност 1,3GHz и PowerVR GE8100 GPU, допълнен от 3GB оперативна памет и 16GB непрекъсната флаш-базирана памет, с опция за уголемение до 32GB с microSD карти. Едва ли на пазара сега е наличен различен смарт телефон с сходна настройка на тази цена.

Мечтаният бюджетен смартфон  Vernee T3 Pro идва с удобен IPS мултитъч безрамков екран с диагонал 5,5 инча и резолюция 720×1440 пиксела, изпълнен в модерното съответствие 18:9 за необятна визия при гледане на видео и игри и повече отвесно пространство при сърфиране в уеб уеб сайтове и обществени мрежи. Задната камера е двойна 13MP+2MP с автофокус и LED мълния, а предната селфи камера има резолюция 5MP – какво повече в действителност за 80-доларов смарт телефон.

Vernee T3 Pro се доставя с настояща операционна система Android 8.1 (Oreo) и в разнообразни цветове

Елегантното и стилно устройство, с разнообразни цветови осъществявания, се доставя с настояща операционна система Android 8.1 (Oreo), която може да се ъпгрейдва до идващите версии, акцентира производителят. В смарт телефона е вградена мощна литиево-полимерна батерия за до 21 часа възпроизвеждане на видео, до 53 минути диалози и 29 дни в стендбай режим, съгласно формалните спецификации на модела.

Vernee T3 Pro  има два слота за сим карти и е планиран за работа във всички публикувани мобилни мрежи, включително 2G, 3G и 4G (с изключение на САЩ). В него са вградени, несъмнено, и безжични модули Wi-Fi и Bluetooth, както и GPS правоприемник за навигация. Сред непредвидените функционалности на този модел е лицевото различаване, което добавя общоприетата базова сигурност с пръстов отпечатък.

В комплекта на Vernee T3 Pro е включен и потребен аксесоар като протектор на екрана и  подарък – калъф

Можете да си поръчате привлекателния Vernee T3 Pro на цена от единствено €70,55  до края на август, с безвъзмездна доставка до България, от световния онлайн магазин Tomtop. Устройството има размери 14,7х7х0,98 см и тежи към 155 грама. В комплекта са включени с изключение на самия смарт телефон още захранващ адаптер, USB кабел, протектор за екрана, игла за сим карти, управление за потребителя и подарък – заден калъф.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР