На този въпрос отговаря популярната руска психоложка и авторка Лариса

...
На този въпрос отговаря популярната руска психоложка и авторка Лариса
Коментари Харесай

В какво изобщо се състои нашата женска сила?

На този въпрос дава отговор известната съветска психоложка и авторка Лариса Ренар , която освен учи психическите тънкости на връзките, само че и е пътувала по света, с цел да узнае античните женски техники от разнообразни страни.

Бъдете и момиченца, и любовници!

„ Винаги стартирам своите занятия с разкази за великите дами от историята, които са били обичани на известни и надарени мъже. По принцип музите на тези велики мъже въобще не са били хубавици. Да си спомним да вземем за пример, за Мария Бенкендорф, последната обич на Горки… Тя не е била красива, само че се е омъжвала толкоз постоянно, че никой не помнел моминската й фамилия. Тя е била обичана и на Хърбърт Уелс, който даже й е оставил завещание.

С какво такива дами са привличали мъжете? С женската полова сила, която е доста по-важна от хубостта. В днешно време мъжете съумяха да ни убедят, че от дамите нищо не зависи. И дамата, не съзнавайки своята роля, стартира да се опълчва на мъжа. Вместо да му оказва помощ и да се развива дружно с него, тя стартира да изисква от него прекомерно доста и да го упреква за всички свои беди. Тя не схваща, че дамата е в центъра на света.

На процедура мъжете не умеят да взимат сила от пространството – те са съсредоточени върху действието, върху реализацията. А дамата черпи от силата на природата – от земята, от огъня, от водата и от въздуха. И предава тази енергетика на мъжа, той я усеща с кожата си… Една жена може да е млада, богата, умна… само че в случай че тя няма тази сила в себе си, никой мъж не се задържа към нея.

Ние получаваме тъкмо толкоз, колкото умеем да даваме. Ако мъжът до вас е не доста просветен, с ниски приходи, равнодушен и не стремящ се към нищо, то значи вашите сили стигат тъкмо дотолкоз – да привлечете мъж от такова равнище.
Между другото, античните нации са знаели за това и са умеели да употребяват своите познания. Тайните практики на женската мощ са изучавали още в храма на Афродита. Аз се срещнах с доста разнообразни антични техники – на античните инки, на индуизма, на будизма…

Много неща съм научила от тях – от виталната философия до съответни женски извършения за увеличение на женската мощ. Но да стартираме с логиката на психиката.

Мъжете мечтаят да намерят в една жена всичко – и държанка, и стопанка, и кралица, и момиченце.

Това са четирите съществени проявления на женската сила, главните положения на дамата. Нашата най-честа неточност е, че ние избираме за себе си едно или две проявления, забравяйки за другите. Например, омъжвайки се, забравяме да се възхищаваме на мъжете си – както го прави дребното момиче, не изгаряме от пристрастеност – като любовницата, а просто ставаме грижовна стопанка. И тогава мъжът стартира да търси изчезналите положения на открито. Освен това, значимо е и вярното включване на всяко от тези положения в другите стадии на една връзка.

Четирите съществени проявления на дамата:

ДОМАКИНЯ
Тя е: практична, грижовна, задълбочена, спокойна, премерена.
Нейната власт е: на равнище физическите потребности на мъжа.
Какво дава: грижи, успокоение, уют, вкусна храна, комфорт, схващане.
Какво получава: признателност и почитание.

КРАЛИЦА
Тя е: самостоятелна, недостъпна, своенравна, сполучлива, уверена, интелигентна, разсъдлива.
Нейната власт е: ментална, на равнище интелектуалните потребности на мъжа.
Какво дава: другарство, информация, препоръки, предпочитание за победа, другарство.
Какво получава: поклонение, дарове, почитание, интерес.

МОМИЧЕНЦЕ
Тя е: лека, капризна, чудата, беззащитна, еуфорична, възхитителна.
Нейната власт е: прочувствена.
Какво дава: удивление, внимание, самопризнание, доверие, приемане.
Какво получава: грижа, деликатност, обич, дарове, отбрана.

ЛЮБОВНИЦА
Тя е: буйна, темпераментна, изобретателна, безсрамна, откровена, умела, чувствена.
Нейната власт е: полова.
Какво дава: пристрастеност, приятност, възприятието, че той е единственият, силата на оргазма.
Какво получава: пристрастеност, приятност, обвързаност, честност.

И запомнете: Жената притегля вниманието на мъжа единствено в проявлението си на държанка – с лека възбуденост и полова цялост.
Много дами вършат грешката, пробвайки се на първа среща да впечатлят с интелектуално предимство, грижовност или детска безпомощност.

Любовницата е чувствена, само че в това време е и загадъчна, тя приказва малко за себе си, слуша мъжа и разпръсква талази от омагьосване. Но не бързайте да реализирате думата “любовница ” на първата среща – в случай че той незабавно получи тази сила, то по-късно връзките или няма да се развият, или просто ще се развият по сюжета „ любовници ”. От друга страна, в случай че мъжът получи отвод на първа среща, тогава той може да изчезне, в случай че го е интересувала единствено тази сила.

Инфо: kp.ru

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР