На този Свети Валентин наскоро необвързаната Шакира предпочита отмъщението пред

...
На този Свети Валентин наскоро необвързаната Шакира предпочита отмъщението пред
Коментари Харесай

Шакира: Мога да УБИЯ бившия си. Новата му е следващата!

На този Свети Валентин неотдавна необвързаната Шакира избира отмъщението пред романтиката - ненапълно.

Изпълнителката на " Hips Don`t Lie " означи празника на влюбените във вторник с несъмнено неромантично видео, в което тя синхронизира устните си с песента " Kill Bill " на SZA, до момента в който мие пода в кухнята си.

46-годишната Шакира и дългогодишният ѝ сътрудник Жерар Пике оповестиха раздялата си през юни, а на 25 януари някогашната футболна звезда се появи публично в Инстаграм с новата си другарка Клара Чиа Марти.

Изборът на песента на колумбийската суперзвезда сигурно повдигна някои вежди измежду почитателите, защото текстът на " Убий Бил " се концентрира върху самотна жена, която се отдава на най-смелите си мечти за възмездие, с цел да помогне за облекчение на разрушеното си сърце.

" Може би ще убия някогашния си/не е най-хубавата идея/новата му другарка е идната, по какъв начин стигнах дотук? " пее Шакира във видеото. " Може би ще убия някогашния си/все отново към момента го обичам/предпочитам да съм в пандиза, в сравнение с сама/всичко това направих от обич. "
   View this post on Instagram

 

Звездата не е присъединила надпис към видеоклипа си, само че предишния месец показа доста с почитателите си в текста на песента си " BZRP Music Session #53 ", взаимна работа с аржентинския продуцент Bizarrap.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР