На този етап от живота си е достатъчно Леонардо Ди

...
На този етап от живота си е достатъчно Леонардо Ди
Коментари Харесай

Нова двойка? Леонардо Ди Каприо и Ирина Шейк предизвикаха слухове с общата си поява

На този стадий от живота си е задоволително Леонардо Ди Каприо да бъде забелязан в компанията на някоя известна дама, с цел да бъде обвинен по отношение на нея. Този път задграничните медии насочиха взор към него и Ирина Шейк , откакто двете знаменитости бяха видяни измежду гостите на Neon Carnival , част от събитията на фестивала Коачела в Калифорния.

На празненството 48-годишният притежател на „ Оскар “ и 37-годишният модел бяха в компанията на още звездни имена, измежду които артиста и дълготраен другар на Ди Каприо Тоби Макгуайър.

 Ирина Шейк Леонардо Ди Каприо Getty

 Ирина Шейк Леонардо Ди Каприо Getty

Кадрите от нощния клуб бързо обиколиха интернет, въпреки и единствената непосредственост на тях да се изчерпва с  Лео, който се пробва да каже нещо на Ирина, поставяйки ръка на рамото ѝ .

На идващия ден двамата посетиха и фестивала Revolve, още веднъж част от Коачела . Според източник на „ двамата се били в обособени кабини, а не един с различен “. „ Ирина беше с нейния PR и другари, а Лео беше с другари и няколко девойки. И двамата си прекараха ужасно, правейки свои неща “, отбелязва очевидецът.

Приближеният обаче твърди, че връзките сред артиста и модела не са сантиментални . „ Лео и Ирина не излизат. Те са просто другари и се познават отдавна около общи другари. Те бяха на Neon Carnival с огромна група хора и нямаше никакви сантиментални настроения посред им “, изяснява източникът на изданието.

На Revolve е видяна и актрисата Камила Мороун, чиято четиригодишна връзка с Леонардо Ди Каприо завърши през 2022 г. 

 Камила Мороун Getty

„ Камила и Лео бяха на фестивала Revolve едновременно. Камила дойде преди Лео. Тя беше със Суки Уотърхаус и Ема Робъртс и изглеждаше, че си прекарва добре. Танцуваше доста в шатрата си “, споделя присъстващ пред. „ Лео беше в обособена шатра с Тоби Магуайър, няколко другари и няколко девойки. Той продължи вечерта дискретно и също изглеждаше, че се забавлява. “
 Красивата Камила Мороун: дамата до Леонардо ди Каприо  Красивата Камила Мороун: дамата до Леонардо ди Каприо  Красивата Камила Мороун: дамата до Леонардо ди Каприо  Красивата Камила Мороун: дамата до Леонардо ди Каприо
Слухове за любовния живот на Ди Каприо преди този момент се появиха през февруари, когато артистът беше видян в компанията на 19-годишния модел Еден Полани. Приближен обаче разсея слуховете за връзка посред им. За разлика от този случай, по-обсъждани бяха краткотрайните отношения на Лео с модела Джиджи Хадид , за които източник показа през февруари, че „ просто органично “ са се изчерпали.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР