На този етап Община Варна няма да гласува и отпусне

...
На този етап Община Варна няма да гласува и отпусне
Коментари Харесай

Община Варна няма да отпусне 500 000 лева на Спартак

На този стадий Община Варна няма да гласоподава и отпусне мечтаните 500 000 лв., с цел да обезпечи Спартак до края на годината.

Причините за това бяха посочени от юрист Бранимир Балачев като член на УС на " соколите ".

" Говорил съм с сътрудниците от групите общински съветници за разпределяне на въпросната сума, само че има спънка. Условието е с тези средства да не се разпорежда господин Иван Кирилов, защото той има отговорности отново с действия от предишното към клуба от порядъка на към 600 000 лв.. Така ме осведомиха. Имаме доста добра база сега и добър тим. Искаме да потърсим сериозен вложител, мощна финансова група, която да ръководи и даде съответния подтик на клуба ", сподели той.

" Що се касае до новия изпълнителен шеф Иван Кирилов, не знам дали той въобще има пълномощие да извършва тази служба. По скоро има дълг към съдилищата и може единствено да задълбочи рецесията в клуба. Имаме мач против Берое с всички шансове да спечелим. Готови сме да се разплатим с играчите на части, в случай че въпреки всичко господин Павлин Николов откаже обещаното финансиране ", съобщи Балачев.
 Извънредното съвещание на УС на Спартак (Варна) пропадна
Извънредното съвещание на УС на Спартак (Варна) пропадна

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР