На този етап нямаме никакви притеснения в Пазарджик. В тази

...
На този етап нямаме никакви притеснения в Пазарджик. В тази
Коментари Харесай

Стоп на насилието над деца: В Пазарджик няма проблеми,...

На този стадий нямаме никакви терзания в Пазарджик. В тази посока беше и споделеното от шефовете по време на срещата. По техни данни нещата са спокойни, работи се с личния състав и с родителите по отношение на това да няма напрежение. При нас нямаме такива случаи, коментира Гергана Табакова, шеф на дирекция „ Образование и просвета ” в община Пазарджик, след работна среща с шефовете на детски градини. Педагозите са обсъждали действия, свързани с предварителната защита на насилието над деца.   

Гергана Табакова допълни, че обособените детски заведения правят разнообразни действия по отношение на предварителната защита. Такова решение беше монтирането на паник-бутони във „ Валентина Терешкова ”, направено по преценка на шефа.

Имахме работно заседание, на което решавахме оперативни задания. А част от проблемите, които разисквахме, бяха тези - педагогическата работа да бъде на равнище, работата с личния състав да бъде на равнище, с оглед условията за длъжностите, които заемат хората. Свързано е тъкмо с това  - да има предпазен резултат, тъй че да не се стига до крайни обстановки и неприятности.  

Няма напрежение и не е имало нещо изключително. Да разясняваме насилието като част от нашите обичайни оперативни срещи, бе неизбежно на фона на това, което се случва в страната, посочи Табакова. Тя посочи, че част от работата на шефовете е да припомнят на подчинените си какво се чака и изисква от тях. По думите, те по подготвеност имат ангажимент първо да оказват надзор, второ - дават отговор за живота и здравето на децата персонално, тъй че това е единствено в техен интерес.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР