На този етап няма проверка на видеозаписа със съветника на

...
На този етап няма проверка на видеозаписа със съветника на
Коментари Харесай

Вътрешният зам.-министър Венцислав Катинов: МВР не проверява видеозаписа с Пламен Узунов

На този стадий няма инспекция на видеозаписа със съветника на президента Пламен Узунов, сподели пред публицисти в Шумен зам.-министърът на вътрешните работи Венцислав Катинов. Той показа пред управителния състав на ОД на МВР- Шумен новия шеф на Областната дирекция на полицията - старши комисар Владислав Мишев. Досегашният шеф ст. комисар Ялчън Расим е преназначен на друга служба в Министерство на вътрешните работи.

На различен журналистически въпрос, обвързван с следствията за подслушвания, Катинов сподели, че на този стадий се работи доста интензивно по тази тематика, с работна група, която е ангажирана всекидневно да рапортува какво е осъществено. " На стадий, на който бъдем подготвени да ги обявим, ще ви кажем до каква степен стигнаха и какво има ", посочи Катинов.

" Преназначаването е една изцяло естествена активност в нашето министерство, която е съобразена с нашите визии, с оглед и на една конюнктура за свободни и транспарантни избори. Не би трябвало да се вършат някакви аналогии - неприятна активност, дисциплинарни нарушавания, злоупотреби и корупция. Това е нещо, което ние сме го премислили задоволително добре и продължаваме да разчитаме на господин Ялчън Расим като чиновник на Министерство на вътрешните работи ", сподели още Катинов.

Новият шеф на ОД на МВР- Шумен Владислав Мишев, който работи от 1994 година в системата на Министерство на вътрешните работи, където е заемал разнообразни изпълнителски и управителни длъжности, съобщи, че няма желание да прави кадрови чистки в Областната дирекция на полицията. Сред първите задания пред него са да се запознае със състава на дирекцията, а по-късно да организира срещи с регионалния шеф на Шумен и с кметовете на обитаеми места.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР