На този етап не сме формулирали, че ще пращаме оръжие

...
На този етап не сме формулирали, че ще пращаме оръжие
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Няма формулировка, че ще пращаме оръжия за Украйна

На този стадий не сме дефинирали, че ще пращаме оръжие в Украйна. Това съобщи ръководителят на ПГ на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров.

" Затова мандатът е даден под формата на военно-техническа помощ, тъй че според от нашите благоприятни условия, упования и развития на спора да може държавното управление в най-широк мандат да взима верните решения “, добави той.

Има три импортирани решения, считам, че на Политическа партия е най-правилно, сподели Гюров. Той изясни, че не може да подсигурява, че всички партии ще гласоподават по един метод.

Не мисля, че на този стадий която и да е партия ще напусне колаицията, посочи Гюров в ефира на БТВ на въпрос дали Българска социалистическа партия ще изоставен обединението.

По думите му страната ще подкрепи Украйна, само че без да се заплашва стабилността на ръководството. Категорично заставаме на страната на историята, това е интерес и на България, посочи ръководителят.

Не мисля, че е проблем разликите в обединението, влизайки в ръководството знаем какво ни чака. На този стадий ни сплотява енергийна и ценова рецесия, би трябвало да се оправим с тях, сподели още Гюров.

Цената на газа не може да остане същата, съобщи той. Няма прекъсване на доставките на газ към бизнеса. Целта на държавното управление е да смекчи ценовия удар върху семейството и бизнеса, изясни ръководителят.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР