На този етап не можем да кажем откъде са жертвите

...
На този етап не можем да кажем откъде са жертвите
Коментари Харесай

Българска „Гражданска отговорност“ лъсна на предното стъкло на камиона-ковчег в Англия

На този стадий не можем да кажем от кое място са жертвите и тяхната идентичност. Това ще е дълъг развой. Това съобщи пред публицисти Пипа Милс от полицията в Есекс по отношение на открития в град Грейс камион с 39 натрупа вътре. Камионът е тръгнал от България.   По думите на полицейския чиновник това е „ безспорна покруса и доста печален ден за полицията в Есекс и обществеността “, написа Блиц.  

``
реклама

Тя удостовери, че на този стадий е прекомерно рано да се приказва за националността на жертвите, измежду които има и един малолетен.   Не излиза наяве обаче кой е разкрил телата и уведомил органите на реда. По думите на Милс полицията била извикана от колите за спешна помощ на незабавна помощ, която пристигнала първа в индустриалната зона със злощастния камион.   Кой обаче е повикал колите за спешна помощ, остава тайнственост. Има догатки, че това може да е някой инцидентен минувач, само че също и човек забъркан в нещастието.  

Не е изключено медиците да са извикани от самия водач на камиона – 25-годишен мъж от Северна Ирландия. В момента той е в ареста и е разпитван от служители на реда.   От полицията умоляват всеки, който разполага с някаква информация по случая, да спомага на следствието. Също по този начин още никой не знае какъв брой дни е бил паркиран камионът в парка, преди да бъде открит.   Британските медии означават и какъв брой необикновен е маршрутът на камиона. Вместо да влезе във Англия през Ламанша или Северно море, той е пристигнал от пристанище в Северен Уелс като най-вероятно преди този момент е бил в Ирландия.   Полицията отхвърля на този стадий от следствието да каже какво тъкмо е предиздвикало проверяващите да считат, че камионът, открит в английския град Грейс с 39 натрупа вътре, идва от България.  

„ На този стадий не можем да потвърдим никакви елементи, следствието продължава. Ще съобщим детайлности в уместно време “, сподели Пипа Милс.    Тя отклони въпроса за регистрационните номера на камиона и за неговия маршрут.   На всички фрагменти, публикувани от международните организация, камионът „ Скания “ е със закрити регистрационни номера. Вижда се обаче, че е с ляв волан.   Освен това по предното стъкло се виждат присъщите български лепенки за " Гражданска отговорност " и за механически обзор.

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши ком
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР