На този етап не можем да говорим за , въпреки

...
На този етап не можем да говорим за , въпреки
Коментари Харесай

Петър Димитров за Вера Су: На този етап замърсяване на Черно море няма

На този стадий не можем да приказваме за, макар повишените равнища на амониев азот, съобщи по Българска национална телевизия заместник-министърът на околната среда и водите инж. Петър Димитров.

" Експертите направиха много сериозен мониторинг, даже от пунктове, от които не чакаме разсипване на товара на. 3 пъти сега е надвишен трендът - резултатите от пробите на амониев азот ", добави инж. Петър Димитров. Той разясни, че вятърът въздейства на резултатите и посочи, че се чака интервенцията по спасяването на товара и на кораба да стартира.
 Стойностите на азот-амониев демонстрират 7 пъти превишение при носа на Вера Су Стойностите на азот-амониев демонстрират 7 пъти превишение при носа на " Вера Су "
Има съществени превишения на цената на азот-амониев във водата край Камен бряг, където корабът “Вера Су ” заседна преди ме...

" Видно е с просто око, че има замърсяване от нефтопродукти. Логично е да се направи умозаключение, че товарът изтича от кораба, само че нямаме отговор от " Морска администрация " за техническото положение на кораба ", сподели още инж. Петър Димитров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР