На този ден преди три години за пръв път разговаряхме

...
На този ден преди три години за пръв път разговаряхме
Коментари Харесай

Нети за майка си: На този ден преди три години за пръв път разговаряхме по телефона

" На този ден преди три години за пръв път разговаряхме по телефона. Ние сме щерка и майка, само че животът ни беше разделил. Говорихме за доста неща, само че най-много за хората, които ме отгледаха. За моите първи родители – по този начин ги назовавам аз. Те се грижеха за мен, а грижата е любов в действие… “ – това написа през днешния ден в Инстаграм певицата Нети.

През април 2020 година Нети показа в " Търси се “ по bTV, че е осиновена и с водещата Алекс Кръстева са сестри.

Всичко стартира с един открит смъртен акт на името на Антоанета Добрева, същинското име на Нети. Така тя схваща, че е била осиновена от хората, които са я отгледали и които към този момент не са на този свят.

" През целия си живот съм се съмнявала, че това са същинските ми родители, само че те в никакъв случай не ми го споделиха. Баща ми беше доктор, майка ми физик, аз нямах никакъв интерес към тези науки, нямахме онази прочувствена връзка между тях. Дори чисто образно не наподобявам на нито един от тях “, показа тогава Нети.

Тя взема решение да разплете историята на личния си живот и да откри себе си. Така стига до същинските си родители след ДНК-тест, намира се с тях и научава за невероятната си житейска орис.

Биологичната й майка Джилда живее от съвсем 30 години в Германия и не е серпантина да търси детето си. От собствен прочут научава за рожденната дата на Нети и незабавно усеща, че е намерила момичето си.

Нети е родена, когато майка й е доста млада и времената, в които живее не й разрешават да задържи детето си. Следват години на тъга, страдалчество и търсене досега, когато намира детето си, което е търсила 45 години.

Още по-невероятна е срещата на Нети с нейния татко. Това е артистът Петьо Петков, от плевенския спектакъл, който е татко и на Александра Кръстева. Нети и Петьо от години са в една компания в почивките им на морето и се познават доста добре.

" Чувствам се нова, преродена, мощна, усещам се себе си след всичко това, което ми се случи. Щастлива съм, тъй като имам към този момент същинско семейство, което постоянно ми е липсвало. Благодарна съм на хората, които ме отгледаха, за грижите макар строгостта “, показа през сълзи Нети през април 2020 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР