На това прилича чисто новата ул. Житница. След 4-годишно ходене

...
На това прилича чисто новата ул. Житница. След 4-годишно ходене
Коментари Харесай

Спаси София иска обяснение от Фандъкова за ”крив шкаф” на ул. ”Житница”

На това наподобява чисто новата ул. Житница. След 4-годишно вървене по тъгите и хвърлени милиони за създаване на инфраструктурата в региона по този начин наподобява средата, която ни се предлага. Някой дължи пояснения на жителите!
Кой постави този крив долап посред тротоара и то върху напътстващата линия за незрящи? Кривите и грозни шахти даже не заслужват коментар, защото и те са запазена марка на Столичната община. Явно фактът, че се построява напълно нова улица не беше задоволителен, с цел да бъдат прави и ненатрапчиви.

В своята стратегия, екипът на Спаси София заложи въвеждането на едининен стандарт за градската среда, който да включва извънредно обстоен справочник за всеки архитект и строител, задаващ в елементи условията към градските детайли. Това беше припознато и от Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova, която също включи в своята стратегия Наредба за градската среда, задаваща нужните стандарти.

Г-жа Фандъкова дължи пояснения на жителите за какво до момента – с еднолично болшинство в Общинския съвет – не откри време да вкара тези дълго чакани условия. И за какво въобще да имат вяра жителите, че хората, които до момента продуцираха сходна мърлявщина, биха могли да се трансформират с някаква си разпоредба?

В програмата на Мая Манолова пък няма нищо по тематиката за стандарт за красива градска среда. Нима тематиката не е значима за нея?
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР