На Тича винаги съм се чувствал като у дома си.

...
На Тича винаги съм се чувствал като у дома си.
Коментари Харесай

Илиан: На Тича винаги съм се чувствал като у дома си

На " Тича " постоянно съм се чувствал като вкъщи си. Това сподели новият старши треньор на Черно море Илиан Илиев преди първата подготовка на " моряците " за 2018 година. Специалистът показа, че на този стадий е в договаряния с футболисти на два поста – централен бранител и нападател. И двамата към този момент са играли за Черно море.

" Отправили сме оферти към играчи, които са били в Черно море, и чакаме техните решения. Приоритет пред тях е чужбина, което е обикновено за възрастта им. Ако не успеем да ги притеглим, ще би трябвало да реагираме по различен метод. Зимата не е толкоз елементарно да се прави селекция. Целта ни е да успеем да съберем верните хора ", сподели Илиев.

" Неприятната новина е, че трябваше да се разделим с Онджей Сукуп, който има проблеми със здравето на жена си. Помоли управлението да го освободи, с цел да се прибере в Чехия. Смятам, че особено за десния бек решенията ги имаме, без да се постанова да търсим нови хора ", добави още новият ментор на " моряците ".

Относно противниците за контролни срещи Илиев показа: " Резултатите в инспекциите не са значими. Важно е да се подготвим добре за първите мачове от шампионата. Знаете, че програмата ни не е от най-благоприятните. Нямаме доста време, само че се надяваме да създадем тим, който да е противен за съперниците ни. Всеки мач би трябвало да излизаме със самочувствието на любимци. Независимо дали играем с първите три тима в класирането, както в тази ситуация. Нямаме ли самочувствие, мъчно ще реализираме победи. Трябва да го създадем в тези 4-5 седмици и последователно да построяваме стила на тима ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР