На терористичната държава Русия няма да бъде простено, а тези,

...
На терористичната държава Русия няма да бъде простено, а тези,
Коментари Харесай

Зеленски към руснаците: Украйна никога няма да прости ракетния терор

На терористичната страна Русия няма да бъде простено, а тези, които дават заповеди и ги извършват, няма да получат опрощение. Украйна в никакъв случай няма да елементарни ракетния гнет, породен от Русия.

Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски, представен от " Укринформ ".

" Цялата тази война, която водите, не е война с НАТО, както лъжат вашите пропагандисти. Не е за нещо историческо . Един човек би трябвало да остане на власт до края на живота си. Това, което ще бъде с всички вас, жители на Русия, не го визира. Вашият водач желае да покаже, че има войските зад себе си и че е напред. Но той просто се крие. Той се крие зад войските, зад ракетите, зад стените на своите резиденции и дворци. Той се крие зад вас и изгаря вашата страна и вашето бъдеще ", сподели Зеленски.
 Новогодишно 20 ракети летели по Украйна, към този момент
Новогодишно 20 ракети летели по Украйна, към този момент

Десетки души са ранени

" Терористичната страна няма да бъде простена. И тези, които дават заповеди за такива удари, и тези, които ги извършват, няма да получат опрощение. Меко казано. Няколко талази от ракетни офанзиви на Нова година. Ракети против хора. Това е срещу хората. НЕчовеците го направиха, НЕчовеците ще изгубят. И вие и аз го знаем. Терористите не могат да го трансформират. На Великден направиха такива нападки, на Коледа, на Нова година... Наричат се християни, доста се гордеят с православието си. Но те следват дявола. Те го поддържат и са дружно с него ", акцентира Зеленски.

Припомняме, че на 31 декември 2022 година Русия нанесе още една ракетна офанзива против енергийната и гражданската инфраструктура на Украйна.
 Путин за новата година от остарялата: Русия в този момент се бори за своето бъдеще
Путин за новата година от остарялата: Русия в този момент се бори за своето бъдеще

Новогодишното си послание записа не в Кремъл, а обкръжен от военни

В новогодишното си слово, съветският президент Владимир Путин съобщи, че Русия в този момент се бори за своето бъдеще. 

През 2022 година се следи " мощна консолидация на съветското общество "

" Истински основните, съдбоносни събития " от 2022 година са границата, която поставя основите на общото бъдеще на руснаците и тяхната същинска самостоятелност: " За това се борим през днешния ден. "

" Това беше година, която сложи доста неща на място, ясно разграничи смелостта и героизма от измяната и малодушието, сподели, че няма по-голяма мощ от любовта към фамилията и околните, верността към приятелите и другарите по оръжие, предаността към родината. "

Новогодишното послание на Владимир Путин тази година е записал не в Кремъл, както предходните години, а в обкръжението на военнослужещи. Според Дмитрий Песков Путин е направил това в щаба на Южния боен окръг в Ростов на Дон.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР