На територията на страната се извършва специализирана полицейска акция срещу

...
На територията на страната се извършва специализирана полицейска акция срещу
Коментари Харесай

КАТ с нова предколедна хайка, сега ще лови...

На територията на страната се прави профилирана полицейска акция против шофирането след приложимост на алкохол и наркотични субстанции. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

От през днешния ден до 15 декември на територията България, както и на всички страни-членки на Европейската мрежа на службите на „ Пътна полиция “ (TISPOL), се организира интервенция за недопускане на ръководство на моторни транспортни средства след използването на алкохол, наркотични субстанции и/или техните аналози от водачите.

Според статистиката, една от трите съществени аргументи за пораждане на тежки произшествия по пътищата на Европа с огромен брой жертви е тъкмо ръководството на моторно транспортно средство след приложимост на алкохол и/или наркотични субстанции.

По време на инспекциите пътните служители на реда ще наблюдават и за годна наложителна застраховка „ Гражданска отговорност” на автомобилистите, невръчени електронни фишове, както и за неплатени санкции, наложени по ЗДвП.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР