На територията на община Оряхово има прекъснато електрозахранване във всички

...
На територията на община Оряхово има прекъснато електрозахранване във всички
Коментари Харесай

Снегът остави всички села в община Оряхово без ток, вижте какво е състоянието на пътищата във Врачанско

На територията на община Оряхово има прекратено електрозахранване във всички села, оповестиха от регионалната администрация във Враца.
По данни на Областния съвет по сигурност – Враца, ситуацията в региона е спокойна. Температурите са в интервала от -2 до +3 градуса. Снежната завивка в региона тук-там доближава до 20 см. Времето е облачно, духа слаб вятър. Пътните настилки са заснежени и мокри, проходими при зимни условия.
Временно е било въведено ограничаване на придвижването по път I-1 Ботевград - Мездра в двете направления за МПС над 12 т заради снегопочистване. От тази заран е възобновено придвижването по път I-1 Враца - Монтана и в двете направления за МПС над 12 т., както и при пътя край с. Краводер. По данни на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Враца, в региона на м. Орбита е имало закъсали ТИР-ове. Към момента тежкотоварните машини са изтеглени и пътят е свободен за прекосяване. 75 пътноподдържащи машини на Областно пътно ръководство – Враца снегопочистват и опесъчават пътищата на територията на региона.
В останалите общини на територията на област Враца, оперативната конюнктура е спокойна.
Няма данни за нарушено водоподаване в обитаемоте места от област Враца, както и за бедстващи хора.
Под непрекъснато наблюдаване са равнищата на реките и язовирите в региона.
Информацията от миналото денонощие за равнищата на реките е, че те са доста под сериозните точки.
Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ –

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР