На теб все не може да ти угоди човек!“, чувам

...
На теб все не може да ти угоди човек!“, чувам
Коментари Харесай

Перфектният часовник за дамите, които държат на себе си

На теб все не може да ти угоди човек! “, слушам за следващ път да споделя брачният партньор ми след следващия опит да ми предложи вид за часовник. Смартфоните ме пооткъснаха от навика ми да нося часовник, само че пък напоследък доста ми липсва нещо функционално и елегантно на китката. Хем да ми радва окото, хем да покрива многото ми искания. И обичаният ми жертвоготовно изважда сума ти линкове към марки и модели с какви ли не характерности и визии. Опитвам се да се съсредоточвам оптимално, с цел да намеря моя модел в многообразието, само че по този начин и няма това, което да ме накара да възкликна „ Ето го! “.

По-инциативната ми половинка нервно сграбчва ключовете от колата и отваря вратата с думите „ Аз ще ти избера, другояче това няма да има край. “.

Да си призная, любопитна съм какво ще ми избере – задоволително красиво, с цел да го нося на драго сърце, само че не кичозно, а също по този начин и с всички функционалности, които ще го създадат незаместим помощник на една придирчива Дева като мен.

Вечерта Той се прибира и деликатно слага пред мен бяла кутия. Само един взор ми е нужен с цел да изстрелям „ Ти си го разкрил! “. Пред мен стои елегантно бяло украшение с дискретни златни детайли. Циферблатът с цветя на HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition безусловно стопира дъха ми – той се трансформира с минаването на часовете и като че ли оживява, с цел да мога чисто интуитивно да чувствам по какъв начин времето върви.

Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР