На тази дата е роден един решителен и градивен човек-индивидуалист

...
На тази дата е роден един решителен и градивен човек-индивидуалист
Коментари Харесай

Родените днес са прагматици и верни партньори

На тази дата е роден един съдбоносен и конструктивен човек-индивидуалист с изострен разум, мощен, самобитен, магнетичен и целенасочен темперамент, който знае какво желае и си дава сметка за личните качества и преимущества. Рационален е, с орга­ни­за­тор­ски и водачески качества и развъртян инстинкт за владеене. Едновременно е под­влас­тен на материалната и на духовната сфера. Ако в индивида доминира матери­ал­но­то привличане, то тогава го очакват  огромни /материални/ триумфи. В този смисъл той е изразен прагматик, стремящ се към самоутвърждаване и налагане. В неговите ръце и невъзможните неща стават вероятни. Умее да прави пари, само че по-значимите му за­во­евания в тази област идват след 35 години.

В интимните взаимоотношения е завързан и правилен към непрекъснатия сътрудник, само че проб­­лемът е, че мъчно намира подобен, с който духовно и физически пълноценно да об­щуват.

За родените на 8-ми март са присъщи и дадености като напоритост, емо­цио­нал­ност, самопожертвователност, храброст и непреклонност от задачите и идеалите, ра­бо­то­­способност и бързо осъществяване на деловите задания. Тези хора не се задоволяват с дребните триумфи. Вярват в живота и нормално се посвещават на социална работа. По природа са антиконформисти, само че стават такива едвам откакто са постигнали со­ци­ал­ното състояние, към което се стремят. Тогава стопират да се нагаждат съгласно об­стоя­телствата.

Това е и един толерантен, убеден, старателен и сериозен в работата човек, на който може да се разчита. Надарен е с вътрешно успокоение и улегналост, стреми се към триумф, власт и самопризнание. Не обича да моли за помощ, а избира самичък да си свърши работата. Отличава се с креативна автентичност, спонтанност, изявени ам­биции и умеене за отстояване на персоналните ползи. Привлекателен е за противо­по­лож­ния пол и е кадърен на всеотдайност.

Други характерности, допълващи профила на родения на този ден са взис­ка­тел­ност, далновидност, аналитично мислене и удобен метод. Отличава се с вът­реш­на сила, богато въображение, бдителност, вътрешен глас и блян към знания.

В настоятелен и професионален проект многочислени са заложбите на личността за добра кариера, изключително в сфери като ръководство на обществени действия, медицина, фи­нанси, бизнес и мениджмънт, политика и дипломация и други От него става също до­бър боен или академик, само че по принцип за пари е подготвен да работи всякаква работа. Има благоприятни условия за доста добре организиран живот, кариера и издигане.

Негативни страни: Импулсивност, безсъвестност, кариеризъм. Раздвоения, склон­ност към безотговорни дейности и затваряне в себе си. Инат, отмъстителност, мъчно владее страстите си.

В здравословен аспект са вероятни проблеми, свързани с главоболия/мигрени, изгаряния, колит, цистит.

На тази дата са родени:

1950 г. – Цветана Каменова, правист

1953 г. – Чавдар Цветков, футболист

1954 г. – Ели Скорчева, актриса

1962 г. – Силвия Русинова, актриса

1967 г. – Велизар Бинев, артист

1971 г. – Александър Воронов, артист

1974 г. – Николай Праматаров,  футболист

1977 г. – Милена Маркова, българска актриса

Източник: horoskop-astrom.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР