На тържествена церемония председателят на Народното събрание Димитър Главчев Димитър

...
На тържествена церемония председателят на Народното събрание Димитър Главчев Димитър
Коментари Харесай

Димитър Главчев положи венец пред главната мемориална кула на Националното гробище в Сеул

На тържествена гала ръководителят на Народното събрание Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила постави венец пред основната мемориална кула на Националното гробище в Сеул. Димитър Главчев и водената от него парламентарна делегация се поклониха пред паметта на починалите корейски жители в придвижването за национална самостоятелност, в Корейската и във Виетнамската война, заяви пресцентърът на Народно събрание.

В комплекса са заровени останките на 165 000 души, а имената на 104 000 бойци, починали по време на Корейската война, чиито тела не са били открити, са изписани в основната мемориална кула. "Днес се преклонявам пред безкористния подвиг на корейските жители, дали живота си в придвижването за национална самостоятелност, в Корейската и във Виетнамската война, заровени на Националното гробище в Сеул. Всеки народ би трябвало да помни и тачи своите безименни герои и да съхранява загатна за делата на предците си ", написа Димитър Главчев в Почетната книга.

Българска парламентарна делегация, водена от ръководителя на Народното събрание, е на публично посещаване в Република Корея от 21 до 23 август 2017 година Визитата е по покана на ръководителя на Националното заседание на Република Корея Чхун Се-кюн. В състава на делегацията са ръководителят на Групата за другарство България - Република Корея Михаил Христов, заместник-председателят на групата Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е... към профила и членовете на групата Николай Александров, Джевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския... към профила и Кръстина Таскова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР