На тържествена церемония бяха обявени победителите в петнадесетото издание на

...
На тържествена церемония бяха обявени победителите в петнадесетото издание на
Коментари Харесай

Раздадоха наградите Effie България


На тържествена гала бяха оповестени спечелилите в петнадесетото издание на влиятелния конкурс за успеваемост на маркетинговите връзки Eфи България.

Претенденти за оценката и през тази година бяха сполучливи маркетингови акции и планове, потвърдили креативна успеваемост, измерена в 10 разнообразни категории.

bTV Media Group застава зад задачата на Eфи България и за поредна година е платинен спонсор на фестивала. Търговският шеф на компанията, Десислава Проева, връчи премията на спечелилите в новата категория " Устойчив триумф ".

„ За bTV Media Group е привилегия за поредна година да награждава в състезанието, а аз доста се веселя, че виждам по какъв начин качеството и мащабът, с които поддържаме партньорствата си, способстват за основаването на стандартите за успеваемост. Изключително съм задоволена, че bTV е водеща дестинация за поддръжка и поддържане на сполучливи и устойчиви марки “, сподели Десислава Проева, шеф „ Продажби “ в bTV Media Group.

„ Този фестивал и този конкурс са извънредно значими за нашата промишленост, тъй като въплъщава бизнес-логиката и смисълът от маркетинговите връзки “, съобщи Чавдар Кенаров ръководител на БАКА, уредник на EFFIE AWARDS в България.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР