На тържествен академичен съвет в навечерието на коледните и новогодишните

...
На тържествен академичен съвет в навечерието на коледните и новогодишните
Коментари Харесай

Връчиха дипломите на новите академични длъжности в Медицинския университет-Варна

На церемониален научен съвет в навечерието на коледните и новогодишните празници ректорът на МУ-Варна проф. доктор Светослав Георгиев връчи дипломите за заетите университетски длъжности и добитите научни степени за второто полугодие на 2023 г. Официалната гала се организира на 21 декември в Първа публика на университета, в наличието на академичното управление и университетския съвет на МУ-Варна.

Общо 87 души получиха своите дипломи. От тях 7 са преподавателите, защитили академична служба " професор “, 17 – " доцент “, научна степен " лекар на науките “ – 2-ма. Образователно-научната степен " лекар “ получиха 38 души. 23-ма са преподавателите, защитили академичната служба " основен помощник “. Ректорът поздрави дипломантите за достигнатото ново, по-високо ходило в техния научен и теоретичен път и пожела на цялата академична общественост на МУ-Варна здраве и благополучие през 2024 година.

На тържествения научен съвет заместник-ректор " Кариерно развиване “ проф. доктор Димитър Райков показа новия профилиран програмен продукт на Докторантското учебно заведение на МУ-Варна за следене на научното развиване и кариерното израстване на студенти и докторанти. Софтуерът е част от огромен план за създаване на мултидисциплинарна просветителна среда за всички фрагменти, работещи в интегралните компетентности в региона на биомедицината и опазването на здравето в МУ-Варна. Чрез цифровизирания продан на информация докторантите ще получават всичко належащо за документалната и финансовата отчетност за осъществяваните от тях планове и изследвания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР